CITARASA RINDUAN

Thursday, September 8, 2011

Tinggal 2 hari lagi, hari ulang tahunnya kian hampir..

Assalamualaikum, hari ini dah 8 hb september… hari ulang tahun kelahiran anak daraku kian hampir…
Esok, aku akan uruskan sedikit majlis hari lahirnya disekolahnya di tabika KEMAS., awal sehari., kalau ikutkan hari ulang tahun kelahirannya adalah pada 10-9… mengenangkan, hari sabtu sekolah tutup.. aku akan menyediakan sedikit surprise pada anak daraku itu… tinggal 2 hari lagi...





Sedikit ole2 buat kawan-kawannya sudah tersedia ku paking awal2, kek berukuran 1 kilo setengah buat kemeriahan mereka yang berada di tabika.. mungkin akan ku belikan topi, topeng mainan buat kawan2 Umai.. atau mungkin akan ku masakkan sedikit makanan berat buat memeriahkan majlis..
Hampir 4 tahun umai muka bumi.. inilah julungkalinya hari ulangtahun kelahiran pertama yang mungkin akan ku buat sebagai tanda hari kelahirannya memang sentiasa ku nanti…. Terima kasih Umai kerana menjadi anak yang baik buat ibumu..
Hadirmu. Sentiasa memeriahkan hidup ibu dan abah Zalie

26 ulasan:

nyanyisunyi said...

Selamat menyambut ulang tahun Umai..muga jadi anak yg solehah ye...

teringat akak masa anak2 baya2 Umai..mest celebrate....panggil kwn2 anak2...siap mak2 pun dtg..

kakcik said...

Anak adalah anugerah dan amanah dari Allah untuk kita sayang dan kita didik, pupuk dan jaga agar jalannya tidak bersimpang dari landasan yang diredho Ilahi.

Bertuah Umai ada ibu yang penyayang dan pandai memasak. :)

logorithm said...

Syyyy... kang Umai terbaca nih kang tak jadik surprise. Hehe...

Tahniah Cik Ayu. Terbayang dah kegembiraan kawan-kawan Umai di tabika esok bersama-sama menjamah kek hari jadi Umai. :-)

EiJa ZaQuaN said...

umai sambut besday di bulan syawal..mesti meriah kan dgn suasana syawal..

chumelnya anak beranak sedondon biru purple..:))

missbby said...

bestnya la umai kan punya ibu yang baik lagi penyayang..Selamat hari lahir in advance untuk umai comel..

bujal X said...

umai mintak hadiah apa? he~~

norinaomar said...

wahh bestnya ada surprise birthday party.
SELAMAT HARI LAHIR UMAI..jadik anak yang baik ye..
good job kak Ayu,boleh jadik contoh ni!

kasih suci said...

sure Umai gembira dengan surprise party yg akak buat nanti...

happy birthday Umai in advanced...

Mamamya said...

mesti meriah sambutan ulang tahun umai nnti... ;) jgn lupa ambik gmbr byk2 tau ayu...

damya ni w'pun b'day dia masih lama lagi (8/10) tp hari2 dok ingatkan mama dia utk buat b'day dgn kawan2 kat sekolah... :)

kella said...

hai kak ayu..!

lama tak jenguk akak mencoretkan sesuatu..
cuma melihat dari jauh!
selamat ulang tahun untuk umai juga... =)
semoga umai membesar menjadi anak solehah.. =)

blog-tips-kurus said...

be a good girl ye.
(umai bace ni tak? hehe!)

*8 Sept = dob arwah adik..

Kakzakie said...

Selepas ini mesti tiap tahun dia akan tanya bila birthday dia.... Tak sabar nak tengok gambar Umai dgn kawan-kawan makan kek...:)

diana said...

selamat ulang tahun untuk umai..
jadi anak yang baik ye..
(macam iklan pulakj..heheh)

zaidah said...

happy besday umairah....

tun_telani said...

selamat hari lahir umai.. semoga menjadi anak yg solehah dan akan berbakti pada ibu dan bapa, iA.

Gee® said...

happy besday umai...jgn nakal2 tau & jaga mama k...

Mommy Fara said...

Umai yg comel....Selamat Harijadi sayang....Muah!

wahida said...

hepi beday in advance umai...semoga terus jadi anak yg solehah yer...

auntie sayang umai...
muah!!

Fatin Mraz said...

epi birthday in advance to umai..
bertuah dirimu punyai ibu yg penyayang.. ;}

Cik Ecah said...

alolo comeyynyer k.ayu...sejak biler berkaca mata hihi...dgn baju sedondon..cantikk ibu & ank ni...


wish besday kat umai...:)

cik pulau said...

wahhh. da 4 thn umai..
baju sedondon tu... hahaha

mama maman said...

happy berday Umai..:P

Cumil sedondon eks..

Daddy Ziyyad said...

Selamat Hari Jadi in advance Umai..

maszmadi said...

erm, mesti seronok umai sambut hari jadi ngan kengkawan kat sekolah sok kan.. happy besday umai..

AZLIYA COLLECTION said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera, terima kasih kerana sudi melapangkan masa melayari AZLIYACOLLECTION.BLOGSPOT.COM

Apa itu SAUNA OZON INFRARED dan kebaikannya kepada anda

http://azliyacollection.blogspot.com/2011/09/sauna-ozon-infrared.html

auwcak said...

happy birthday umaiiii.....hug n kiss umai for me ya kak ayu..(lina)