CITARASA RINDUAN

Friday, September 9, 2011

Gagah juga!!

Mata berat, perit..
Badan lesu semacam… hari yang paling sibuk untuk minggu ini..
Namun, masih gagah untuk siapkan puding buat menu marhaban esok hari, menu yang simple. Roti jala, berkuah ayam masak kari dan puding buat santapan hadirin yang hadir…
Aku perlukan spa atau sessi urutan buat teraphy lepas raya nanti. Ada sesiapa nak join!! Jom……. kita bagi cergaskan badan sikit… (ibarat enjin kereta. tak services lemau semacam!!!) hehehehe

19 ulasan:

Sis-Lin said...

Ayu...bawak2 berehat ayu....
kang sakit susah...tido awal dan hirup barang secawan wgite coffee..hehehhehe

Citarasa Rinduan said...

sis lin--
sat lagi.. nak tunggu puding sejuk.. hahahha.. nak masuk dalam peti ais..
okey....
thanks atas ingatan dan nasihat.. terharunya ada kakak sepertimu.. i love u..

yan said...

I love spa. nak ikutttt. dah lama tak pekena.

Roti jala kuah kari dan puding tu simple ye.. walaweiii...

Cheq Sue said...

haishhh...urat besi tulang dawai betul ayu nih... tabik lah!!chaiyokkk

azieazah said...

Dah lama cuti, sekarang time untuk all out ya?

Jangan tumbang sudah eh... Kang sapa nak tolong angkat? kena bangun sendiri nanti. hehehehe

Daddy Ziyyad said...

Takpa Ayu..lepas habis semua urusan, gi spa...relax puas puas...regangkan otot2 badan..:)

Zul Fattah said...

rest r dulu doe..

H.J said...

nak join spa jugak..haha

azian said...

nak join jugak g spa!!!!!
hehehehehhe...akak, kat bdr tenggara dah ade KFC.....majunya sekarang bdr tenggara kan....hehehhehehe
p/s ala2 jakun laa plak...

Acik Erna said...

assalam acik singgah sini..semoga cepat sihat..

IMANSHAH said...

minum kacip patimah

cik pulau said...

wahh akak.. nk g spa yer..
marhaban kak??

eelobor said...

hari nie pun cargasss nak ke seremban

norinaomar said...

ye lah kak..jangan push sangat badan tu..

marhaban?saya suuuuukaaa ikut marhaban.BEST!!!

cinnamon.com said...

kuat kerja ni...sempat update lg...

ainnoraini said...

seronokknye nak ke spa..mase tu nak memanja2kan dirikan...hilang semua stresskann..

Mas said...

jaga diri sebaiknya ayu..
bagus tu gi spa...
moga lebih cergas lepas tu..

cikgu isza said...

sebelum ramadan ari tu saya dah pergi spa..
tapi memang rasa tak puas hati..
ermmm..
nak wat camne..
dah lepas dah pun..
dapatkan rehat yang cukup yer ayu..

insan_marhaen said...

Hmm... Dah lama tak pekena roti jala dengan kuah kari daging likat-likat di restoren Abang E Capati, Kulim, Kedah.