CITARASA RINDUAN

Wednesday, September 21, 2011

Wordless Wednesday (Part 15) Kalaulah mampu....







Biar gambar berbicara..
Tapi aku nak berkata2 jua…
Kalaulah ada sebijik menantang kat atas tu.. aku akan pastikan hari2 aku terbang melawat korang..
Agak2 berapa harganya eik??????

29 ulasan:

fiq. said...

like~

kat mana ni? mcm kat sekolah...
haha, kalau ade, bw gune bende alah ni la eks? bertuah la.

~izan~ said...

dan hari2 izan akan suruh akak masak sedap2 n hntr jap kat izan..wat delivery la kiranya hehe

eelobor said...

tepi umah aku ada padang sekolah, senang nak landing....

BLADE EDGE said...

best giler kalo ada sebijik :-)

kakcik said...

Kena ambil lesen penerangan dulu Ayu. :)

cucu umie said...

wah sis ayie nie nak meronda setiap hari..btw, kalo ad satu hari2 kne melawat ayie aw kt upsi nie..heheeh

blog-tips-kurus said...

saye nak ikut terbang ye sis. :-)

missbby said...

kita tau kita tak mampu..tapi kita memang suka dengan helikopter..hehe

abah khalisha said...

balik kampung pun senang parking atas bumbung mak je..heheheh

Kamsiah said...

kena berbaik2 dgn Tony le hehe

senyumSOYA said...

waa....nak tumpang...^^"

Mommy Fara said...

Tiba-tiba teringat satu peristiwa mengenai helikopter dan menara maxis suatu masa dulu. Seram!

bujal X said...

dia punya minyak berapa ringgit nak isi?

he~~

Kakzakie said...

Ayu... kalau Citarasa Rinduan bertapak dimerata negeri tidak mustahil ayu kena beli sebiji...

sahromnasrudin said...

usahawan mcm CR mampu kerana pendapatan sebagai peniaga adalah tidak terhad berbanding mereka yang makan gaji..

semoga perniagaan CR terus maju lagi ya...

Maya Mayana said...

baca komen izan tu buat yana ketawa...setuju juga..hehe

Panglima Muda said...

mari kita pinjam

mamaNoriz said...

sapa punye tu kak?

kwn dulu ya ada sornag ank org kaya mmg bapak dia ada heli sndiri...
kayo betul!

Hanis Azla said...

kalau kita mampu, mcm2 nak kita beli dan miliki kan.. semoga2 rezeki2 kita sentiasa murah hendaknya..

Niena Pengembara Ilahi said...

nk beli ke kak :)

maszmadi said...

erm, best jugak kan kalu ada mendealah ni, x lah gaduh ngan JEM kat KL nie...

diana said...

kalau murah saya beli dah..
saya bagi kat ayu satu..
hahhaha

munna said...

kalau dah ada...jgn lupa tumpangkan munna sekali ye...

Ati Masrif said...

kalau lah ada benda tu

bolehlah kita terbang sat je
ke kulai kat kedai ayu
teringin benor rasa masakan ayu
yg sedap tu :)

azian said...

akak...
kl ade akak dtg laa umah yan kejap...amik kek...pastu bawak yan balik johor kejap ek...kan cepat...heheheheh

Yan said...

hee...lawak lah ayu ni.. i rasa baik naik kapal terbang kot dr naik copper ni.. menakutkan.

ibuintan said...

beli satu Ayu... nanti leh tolong hantar Intan balik Pilah

Sunah Sakura said...

tak hagak2 akak..ahahaha

Fatin Mraz said...

kalo gitu kne renovate umah kasik wat landing pad utk transport baru tu.. hehehe