CITARASA RINDUAN

Monday, September 5, 2011

Kunjungan Raya dari blogger??

Terharu..!
Sebak….!!
Gembira..!!
Semua perasaan menjadi satu saat ini…
Terima kasih atas kunjungan mengejut blogger kasih Suci ke teratakku pada raya ke 7 ( jam 3 petang bersamaan 5 hb September 2011)



Ku hulurkan 10 jari diatas kunjungan beliau bersama suami tercintanya… besar ertinya persahabatan di alam maya hingga ke alam reality….
PS: walau ku rasa seperti mimpi.. tapi ku tahu persahabatan yang ikhlas pasti berpanjangan hingga hujung nyawa..

26 ulasan:

nyanyisunyi said...

Assalam ayu syg..
bestnya bila ada geng blogger dtg berkunjung...smlm kak ida dikunjungi jiran lama..merangkap kwn baik masa duduk di cheras dulu...best sgt

Citarasa Rinduan said...

waalaikumusalam kak ida--
kak..
lepas staff BSN keluar rumah.. ayu check hp..
sekali..
ada miss call.
dari blogger kasih suci rupanya..
suka sangat sebab beliau sudi singgah ke teratak ayu..

bestkan kak............
dapat kenal semula kawan2 dan member lama..

azrin rahim said...

ayie je yg xsampai2kan sis.. hehe mintk maaf sis ayie terpaksa blik uni awal sikit disebbkn ad pogram dekat universiti.. terbantut juga untuk jln2..

Citarasa Rinduan said...

azrin--
hah???

lar........... sedihnya..
tak apalah dik, insyallah.. ada jodoh, ada masa kita bersua ya..
sebenarnya, kak dengan blogger suci kenal dah jalan 2 tahun lebih. belum pernah bersua muka..
namun hari ini akhirnya dia ke rumah kak ayu....

kak faham, sure awak ada pelbagai program..
jaga diri diperantauan ya

Liza @ Adzriel AB said...

wahh...seronoknya..

ZanaNordin said...

best kan bila ada yang datang berkunjung....rasa semakin dekat ikatan persahabatan tu...

kak, minta phone no plz...

Citarasa Rinduan said...

liza--
alhamdullilah...
kami bersua akhirnya..
seronok sangat2..
akan datang kak tunggu kedatangan awak ya

zana--
terharu sangat dik..
tapi biasalah kak ayu nie.. suka gelabah.. hahahhaa

kak Pm di fb ya

Mas said...

seronoknya...
insyaAllah..nanti mas pun nak bertentang mata ngan ayu...

Citarasa Rinduan said...

mas--
ayu doakan 1 hari nanti.
insyallah.....

sudi2lah ya singgah ke teratak ayu

AMMAR YASIR said...

nk pg jgk rmh akak. Huhuhuuhu

Lelord said...

Wah bestnya....sampai skang kita x dpt jumpa kan ayu. Masa x mengizinkan, insyaallah one sweet day kita pasti jumpa

Gen2Merah said...

wah bestnya, saya pun teringin nak datang beraya umah kak ayu.. huhuhu

Papa Mifz said...

wah ada geng blogger dtg berayo yer...syok la...

Queenie said...

syoknya ayu dpt tetamu blogger ya.
bebaru ni akak ke JB, takdan nak singgah kemana2, sbb byk sgt tempat saudar mara yg nak diziarah dlm masa yg terhad heh3.

so main lalu jer kat area ayu tu...

azieazah said...

AYU,
maaf yer, sebab Kak Azie tak sempat pergi ke Johor seperti yang dirancang. Banyak betul perubahan jadual, terikat dengan program keluarga.

Insyaallah, jika ada jodoh pasti kita bertemu di waktu yang lain.

ckLah said...

Salam lebaran buat Ayu...
Lagi ramai tetamu, lagi murah rezeki, InsyaAllah.

Semoga ukhuwah begini berpanjangan...

ieda said...

wah sungguh2 kejutan nie .. syukur semoga ukwah sesama kita berpanjangan kann :)

insan_marhaen said...

Kalau IM singgah kat CR, apa menu yang best?

Niena Pengembara Ilahi said...

tu la best nye ada blog nie.. :)
dpt tmbah ramai kenalan

ct N honey said...

seronok dpt bertentang mata,selalunya dpt pandang dlm lappy aje

insan_marhaen said...

Mee Bandung? Waa... kegemaran IM. Nasi Ayam Penyet pun sedap juga...

~izan~ said...

seronoknya dpt pegi rumah akak...bila la rezeki izan plak nk jumpa kak ayu... sori kak lama tak dtg sini..sibuk sikit.mengalahkan akak plak hehe..slmt hari raya kak!~

ariana said...

Salam..akak singgah sini. selamat hari raya.Tentu seronok bila kengkawan ramai datang ye..:)

Bigdaddyz said...

kalau kita iklas dan waras pasti sesuatu itu menjadi yang baik2 cuma...

NadiRah said...

nak duit raye jugak!!!!!

kasih suci said...

salam kak...baru sekarang boleh online..hehehehe

terima kasih banyak2 atas layanan baik akak sekeluarga...

mintak maaf banyak2 atas kunjungan kami yang mengejut semalam..hehehehe...tak plan pape pun..alang2 dah lalu kampung akak, tu yg terus call akak...seronok dpt jumpa akak...sebelum ni asyik bersapa secara maya je...dpt jumpa orangnya lagi seronok..(",)