CITARASA RINDUAN

Wednesday, September 14, 2011

Akan Ku Miliki Hatimu itu............

 Lupakan kisah siang tadi, aku dah malas nak syer tentang emosi…
Kini aku ambil masa sedikit online tika menyediakan juadah berbuka puasa ibumertuaku… menantu mithali katakan.. hehheheheh….
Korang peminat novel??
Atau korang pernah baca novelog, 
Terkini yang aku minati adalah hasil idea ben ashaari… Akan Ku Miliki hatimu itu, itulah tajuk novelog yang ben sedang kongsikan bersama kita.... antara kedua-dua jejaka siapakan yang berjaya memenai hati seorang wanita??.. jeng2…… ben… aku bayangkan wajah aaron tau.. dengan si siti saleha juga…hahhahah
Sebelum nie aku masyuk gila dengan novelog melur jelita.. terkini, 15 september  novel beliau akan berada dipasaran yang bertajuk Awak Suka saya Tak (ASST)…. Tak sabarnya nak menunggu…..
PS: dan terkini, penulis novel bernama Hanis Azla.. dah singgah blog daku! Wah!! Terharunya…jom, terjah blog beliau kembali…

19 ulasan:

Sunah Sakura said...

wahhhh...tahniah untuk kak melur jelita...

Citarasa Rinduan said...

sunah..
nanti kita beli sama2 ya...

Melur Jelita said...

Terimakasih Sunah jelita..alhamdulillah..
wahhh Ayu jelita, sempat juga promote AWAK SUKA SAYA TAK? terimakasih ya Ayu jelita...
Hilman Yong kirim salam..ekeke

cucu umie said...

sedang menantikan novel keluaran kak melur jelita.. hehe ker akk nak sponsor satu..lalal (gurau shje)..

BEN ASHAARI said...

wargkhh... thanks ayu... :)

eelobor said...

seingat aku dari kecik sampai sekarang rasanya cuma baru satu novel yang aku baca dari awal sampai akhir, itupun masa tingkatan 2. hahahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

lum sempat nak baca novelog ben lagi..huhu.dan terkilan gak sbb hr tu kak haniz azla ada ckp nak pos kan novel dia..tp sayang tak sempat sbb tak sempat nak pos dah nk blk doha.puas ronda segamat cr novel takdir fitrah terindah tu

Bigdaddyz said...

rajin betul ayu ni yer....teruskan ...

Yan said...

wahh!! masih ada masa nak bernovel ye Ayu.

ieda said...

memang ieda x minat baca novel ayu .. kalau ada yg cerita pasal novel ieda blurrr je ekekek

abah khalisha said...

wah menantu mithali ni..abah dl ms kecik-kecik je bc novel..hehehe..kalau dah baca mesti kena habiskan dalam 1 hari juga..
Siapa Sabotaj Siti

Areef Ibn Naim said...

salam,

sy pernah baca novel online - ketika cinta bertasbih2, hehehe... and dalam mihrab cinta... dua2 karya kang abik habiburrahman el-shirazy...

kak, sy customer yg baik kan... tp ngada2 nak amik sambal kentang jam 0715, hahahaha...

Zul Fattah said...

la.. tak tahu pulak abg ben ada buat novelog? haha.. lama tak masuk blog ben kot.. erm.. xpe.. teruskan bg sokongan utk blogger k.. haha... terbaik r kak..

Mamamya said...

akak dah selalu dtg blog kak hanis....dah b'minggu cari novel dia kat kota tinggi tp x jumpa...:( last akak beli novel rasanya 18 tahun yg lps zaman masih sek men dulu....lama kan...hadui lah...

Fatin Mraz said...

the only novel yg sy bace betul2.. adlh zmn skool dulu.. ahadiat akashah's...hehee..

ibuintan said...

ayu.. akak beli novel untuk anak je sakarang ni, sendiri tak sempat nak baca

alexa yussida said...

sempat lagi tuh akak melayan novel :) nasibla novelog mr ben ringkas2..smpat jugak la saya catch up mana yg smpat..huhu

LiFe KaMi said...

kami baru je start baca novel sejak 4 5 hari lepas..susah betul nak abiskan..kadang2 tetido..
novel sherlock holmes, pasal penyiasatan..cetry baca..:)

Liza @ Adzriel AB said...

next week nak jumpa hanis azla ambil novelnya sambil lunch sama-sama. entah bila dpt jumpa kak melor & ben. ben dekat je, cuma kak melor tu jauh sikit le... rajin ayu melayan novel. anak kak liza yg suka sgt baca novel.