CITARASA RINDUAN

Saturday, April 2, 2011

Menyepikan diri

Assalamualaikum..

Selamat malam sahabatku semua,
Hari ini aku teramat letih, letih dari segi fizikal mahupun mental..

Dari jam 6 pagi hingga jam 9 malam aku di citarasa rinduan, hujung minggu memang agak payah untuk aku berblogging….

Nak kongsi cerita? Terlalu banyak yang perlu ku kupas, namun mata dan mindaku memujuk aku tidur secukupnya..

Aku ambil pendekatan, buat masa ini biarlah blog citarasa rinduan menyepikan diri…….
Mana tahu, esok-esok jika badanku terasa segar dapatlah ku blogwalking ke blog kalian..


PS: hanya dapat syer khabarku untuk kalian, rasa selesa dan nyaman..selamat malam sahabatku sekalian…salam sayang dari blog citarasa rinduan untuk teman-teman..

27 ulasan:

NadiRah said...

tidur nyenyak ye kak... =)

Diana @ Melley Mey said...

take care tau.. rehat bebanyak yer...

norgee said...

Ayu, jaga diri...kesihatan lagi penting...insyaAllah bila dah segar bugar nanti..update la, take care yer :)

cik pulau said...

tidur lena yer kak Ayu..
jangan lupa mimpikan cik pulau.. lalala~

Cikgu CTE said...

malam nie , saya pun nak tido cepat jugak....

selamat malam ayu...

Dearie Pearls said...

tido lena kak..
selamat beristirehat dan semoga bangun nanti akan lebih bertenaga dan fresh!

*adik ada n3 baru... heeeeeeeeeeeee

selamat malam kak...

YaYaNsMuM said...

Takpe...sayangi diri sendiri dulu yer..jaga diri...^_^

eiela said...

selamat malam kak..

Latest Entri :
Takdir Terindah

akuanakpahang said...

Slmat beristirehat tidur dgn lenanya :)

azieazah said...

Selamat berehat AYU, semoga esok bangun dengan segar dan bertenaga kembali...

Mama JnJ said...

selamat berehat ya

KatekateKite said...

=)

takpe kak...

rehat2 dulu, nanti dah fresh, baru blogwalking and update citer terbaru k! =)

Areef Ibn Naim said...

salam kak,

hidup ini perlu ada keutamaan... utamakan yg lbh utama dr utama, sbb yg lbh utama tu lbh utama dr yg utama, hehehe...

moga allah mempermudahkan segala urusan akak...

if akak berkelapangan, jom join contest ni, sy tag kat blog sy...

eelobor said...

tidurlah dengan nyenyaknya.....

munna said...

BEREHAT LAH AYU.... REHATKAN BADAN DAN MINDA...NANTI BERBLOG SEPERTI BIASA YE...

Insan Marhaen said...

baca n3 ni teringat nak tulis pasal restoran di n3 akan datang..

CR baca ya, kot kot boleh jadi panduan...

Gen2Merah said...

banyakkan berehat ya akak...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mata sy pon dah layu nih..ngantuk huaaa..

HaSue said...

Ayu dah tidur ke tu?dah pagi nih..bangun laaa.hihih..saja kaco org ngah tido nyenyak kn..ujung2 minggu ni memasing ngan aktiviti..ramai yg cuti blog jap..hehe

Woofer Storm said...

kalau penat,pergi rehat sis...jgn paksa k

su said...

salam kenal...

dr blog Gen2Merah :)

Mas said...

selamat pagi ayu...
macam mana pagi ni...segar.....
moga ayu ceria sepanjang hari ni...

IMANSHAH said...

nyenyak sungguh tidurmu

mungelily said...

take your time..rest ek k.ayu...

sayang k.ayu! =)

zeqzeq said...

Bangun mmm..

Yan said...

jangan lama2..

azzey said...

Kesihatan diri lbh utama ayu..:)