CITARASA RINDUAN

Friday, June 17, 2011

Mungkin......

Bismillahirahmanirahim
Assalamuaalaikum…
Selamat pagi penghulu hari sahabatku semua..semoga kalian dirahmati..semoga apa yang akan berlaku pada hari ini.. baik-baik sahaja
*****************
Hari ini citarasa rinduan bercuti.. esok pun cuti sebab meraikan majlis perkahwinan anak jiran sebelah rumah (rumahku akan menerima tetamu dari negeri sembilan, entry sebelum ini.. amat membantuku, terima kasih kepada teman yang berkongsi pendapat..)
Walau cuti.. jadualku agak padat
1.       Selepas subuh.. aku dan pekerjaku akan mengziarahi pusara ayah mertuaku..(rutin pagi jumaat). Al fatihah atas roh allaharham HAMIS BIN HJ ABU
2.       Selepas ku sediakan sarapan en zalie..( hari nie aku nak buat lempeng oat)… nak ke kota tinggi, belanjer BAHAN kering untuk citarasa rinduan..
3.       Belah petang, ku akan rewang di rumah jiran.. (saat tu, pasti syok…) maklumlah.. anak peneroka suka dengan aktiviti merewang,, sambil rewang, dapat makan2, dapat nyumpat2... hahahahha….
4.       Malam, nak tonton tilawah alquran peringkat kebangsaan, final…… mungkin aku akan selit sedikit ke maharaja lawak, malam nie di stadium tertutup larkin… dengar-dengar blogger johor yang dekat.. ramai yang tonton live ……
Jadi, mungkin……(memang betullah aku suka guna ayat mungkin.. bukan kalau….macam entry kakcik a.k.a kak seroja) aktiviti BW ke blog kalian akan ku kurangkan… harap kawan-kawan memahami ya..

31 ulasan:

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

hihi ;)) samala kita kak.. hihihi

meLLy! said...

lempeng oat! yummy

azieazah said...

Aktiviti yang sangat menyeronokkan. Blog boleh tunggu.

Semoga semuanya berjalan lancar!

suri solehah said...

wah ayu dah siap list sampai mlm ni..akak tak pasti apa rancangan hari ni..bfast pun tak pk lg ni hehe

kakcik said...

Penuhnya aktiviti Ayu. Pasti seronok dapat menyertai aktiviti rewang tu. Dah lama kakcik tidak mersainya.

eelobor said...

wahhh....jadual yang amat padat.

Kakzakie said...

Diary Ayu hari ini dah penuh tercatat dlam minda...

Mama Janet said...

sy pun suka aktiviti rewang2 ni

Dearie Pearls said...

hi kak..
happy mornin..

wah, banyak aktiviti..
bagus ar..
sedar tak sedar, dh hari sabtu dh.
hehehe..

happy day and take care kak..

JunAina said...

ayu...

kak aina pun dah lama tak dapat nak BW kat blog kawan2...apa pun harap ayu sentiasa hepi...

sahromnasrudin said...

alhamdulillah.............

miloais said...

cuti yg macam tak cuti kan???
penuh dah aktiviti sampai ke malam...

sarah-najwan said...

hari ni akak blik skol nk tidurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gedek! said...

jadual padat pon mesti teros berbelog, ya?

Izan Ishak said...

jadual padat..macam2 nak buat kan ayu~

wa khairul onggon said...

Selamat bercuti dan selamat kembali lagi nanti k :)

norhidana said...

cuti tp msh banyak aktivit nk bt ek kak... kire cam tak cuti yek...
bab rewang2 tu best kan kak, dh lama dana tak balik kg rasa rewang2 nih sejak duk kl nih...

itulah antara kelebihan kalu kt kg@felda sbb kumpul ramai2 bt keje... mcm2 blh cite

ieda said...

ok .. go slow ayu .. take care .. :)

My Little Diary said...

selamat bercuti...
:)

ibnubaba_04 said...

slamat bercuti..sy gak yg x leh cuti..hoho

munna said...

citer pasal rewang teringat maharaja lawak oleh sepah ...jgn terpotong ibu jari ye ayu...OMG...

zarazueyin said...

slmt bercuti..
*psstt...jgn lama2...hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy mula nk gi gak stadium tp budak kecik x leh masuk..x jadiklah..dgr cerita dr pagi org dh beratur..

Kalamhati said...

Segalanya mungkin..hehe
penuh jadual ayu ye..=)

Daddy Ziyyad said...

pack tu jadual...

jadual saya pun pack malam ni..

Queenie said...

ayu duduk di Kulai? camner boleh shopping kat kota tinggi ek? tak ker teramat jauh tu?

dah lama akak tak rewang2....

Nur Hawa Mohd Zin said...

selamat berhujung minggu kak..masih ada kenduri kahwin lagi ye..heheh

maszmadi said...

wah, sibuknyer ayu... padat..

Hanim Mahali said...

lempeng oat??? sedapnya... camne nak buat tu?

tun_telani said...

lamanya x merewang.. teringat zaman bdk2 dulu, mmg hepi time merewang..

norinaomar said...

saya sangat suka rewang..,takpe kak ayu,kami semua tak marah heheh



http://noipunyablog.blogspot.com/2011/06/potong-rambut-secara-paksa.html