CITARASA RINDUAN

Wednesday, June 22, 2011

Baju Branded Kanak-Kanak

Jom.. untuk pengemar perniagaan online..mari kita sama-sama pakat serbu blog azian..
Tak kisahlah jika anda ada anak sekecil 12 tahun kebawah. Atau anak saudara..   Jom pakat beli sehelai dua pakaian untuk si kecil pasti ianya satu saat yang mengembirakan untuk si kecil anda
Kalau nak dapat harga diskaun.. tunggu apa lagi… klik sini, (pengsan aku, kena sembur dengan Yan)
 

PS: owner blogger tersebut adalah Azian Muhamaad, suri kepada Muhamad dan ibu kepada muaz dan Muiz…

9 ulasan:

Papa Mifz said...

jap lagi nak usha la...boleh belikan utk Mifz ke..:)

Citarasa Rinduan said...

papa mitz..
thanks welcome,
jom.. support kawan2

Nieza said...

comelnya tgk baju budak-budak...nieza ni kalau beli pun selalu utk anak buah jer lah..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam sis ayu...chantik2 baju di blog yan.rambang mata LM.bila sis ayu nak beli kan tuk baby dlm pewut LM ni pulak..hihi...

Citarasa Rinduan said...

Nieza--
nieza.. kat tempat nieza sure lagi best2 kan..

LM--
wsalam LM.. no hal.. nanti kak ayu order dgn yan..
Janji tahu jantinanya..

Melur Jelita said...

Ayu jelita, zaman saya dah berlalu..anak dara semua tengok je la......hehe

Sis-Lin said...

sis ni xde anak kecik..tp pantang nampak baju budak..mmg giler nak membeli....he he he

Mas said...

geram tengok baju baby ni...
comeiiii...

eelobor said...

ingatkan ww sampai ke malam