CITARASA RINDUAN

Wednesday, June 15, 2011

Wordless Wednesday (Part 1)


PS: setiap rabu aku perasan kawan-kawan buat entry tentang ww… so, join gak.. hehhehheh, Selamat Pagi Rabu sahabatku semua..... Jom Kerja

29 ulasan:

Mat Gebu said...

Selamat pagi Rabu juga utk ayu sekeluarga, moga diberkati Alah swt hendaknyaaa...aminnn..

azam said...

assalamualaikum wednesday......selamat memasak ye...menu utk hari ini...maggi masak ketam

kakcik said...

Assalamu'alaikum Ayu...

Kakcik langsung tak faham tentang WW tu! Ketinggalan sungguh, kan?

azieazah said...

Salam AYU.
Tu pokok tanam sendiri eh? Lawo.

*KAKCIK, saya pun mula2 dulu tak faham. Pastu saya ada baca (kat mana ntah). WW tu means, entri bergambar tanpa cerita.
Dari gambar, masing2 boleh mentafsir cerita.

Agaknya laaaaaa.. Ntah betul tidak penjelasan saya ni.
Tapi kenapa mesti RABU? Hari lain tak bleh? Kerana perkataan W tu eh?


Jatuh Chenta Pandang Pertama: “Haruskah Ku Bilang Chenta?”

tun_telani said...

ehh?? dh hari rabu ke???
uwaa... kene wat keje sekolah cepat2.. huhu

Kakzakie said...

Kakak belum pernah buat ww lagi. Sebab kakak suka more words to reads feels satisfied....

Mamamya said...

akak sama mcm kak zakie....blm penah buat lagi sbb realitynya dah mmg suka b'ckp kan...heheeeee....

selamat b'kerja ye ayu.....peluk cium utk umai yg comel!!

My Little Diary said...

yeayy!!
saya jugak join WW ni...huhu

norhidana said...

salam kak...
kenapa yek tiap kali rabu je jd wordless? heheheh

Nur Hawa Mohd Zin said...

tumbuhan hijau menyehatkan mata...:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

yerla ayu..sy pon baru nk start WW..dh tahu lama tp asyik gatai tgn nk naip..

kasih suci said...

salam kak ayu...tu la, selalu jugak kasih nampak entri dari blogger2 tentang WW ni...x fhm kenapa...WW tu mmg hari rabu je ke????

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

segarkan pandangan di hari rabu ni...

tq Ayu..

[PCL]

miloais said...

ramai betul yg buat entry WW ni...

ayu... cantik gambo pokok bunga tu...
tanam sendiri ye????

Sari Yusa Ibrahim said...

oh! Yeah.. mggu dpn akak buat jugalah WW ni.. hehehe

Sari Yusa Ibrahim said...

Eh, niari rabu, kan, ok, jap gi buat, haha

Izan Ishak said...

selamat hari rabu ayu...selamat bekerja!

Daddy Ziyyad said...

rajinnya dia berkebun bunga..ekekeke

eelobor said...

aku tak pernah buat....lantak pi lah ngan ww.... huhuhuhu

Hanim Mahali said...

akak edit sendiri ke tu??? lawanya gambar... terpesona tengok....

CT NoArIzAh ArIs said...

Cantik2nya gmbar pkk bunga tu leh cuci2 mata sat..hehe!!

Amy Syaquena said...

amy x tahu pun pasal nie , padan la masa bw tadi banyak jumpa blog buat macam nie skrg baru tau...

Maya Mayana said...

yang yana faham ww ini gambar shj..kalau nk tulis letak wording kat gambor tu cam bubuh watermark tp belum wat lagi...

Syafiq Rosli said...

selamat rabu kak..kejap je wakltu berjalan kan..

delarocha said...

minat tanam bunga ?

zarazueyin said...

baru tau ttg ww ni
next week boleh lah buat...hehe

gadisBunga said...

nampaknya GB antara org yg tak join WW itu..huhu~

Queenie said...

ooo...ingatkan amender ler ww tu...
baru ku tau....

IMANSHAH said...

hijau merimbun