CITARASA RINDUAN

Thursday, June 23, 2011

Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London

Kawan-kawan.. korang nak hadiah tak?
Jom. ramai-ramai kita serang blog si Hero Malaya… hehehehe.. JOM!!!

1.                   Buat entri tajuk "SEGMEN  : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London"
done
2.                   Letak header Ady ni dan linkkan entri tersebut ke sini.
done Ady Budika
3.                   Dalam entri cuma jelaskan macam mana la boleh terjumpa blog adybudika.com ini... (ringkas je k )

Dari mata turun ke jiwa
Dari jiwa turun ke alam maya
Ku kenal blog Ady Budika
Sebab Sunnah empunya angkara

4.                   Dah publish entri tu, post link kat entri ini k.
done
5.                   Pemenang Ady akan pilih sehari sebelum Ady berangkat. ( so leh bajet siap2 hadiah yang sepatotnya dibeli )
Ya!!!!! Ady nak belikan kak Ayu, kain mahal2 dari Landon.. hahaha.. bandung!!!

10 ulasan:

suri solehah said...

rajin ayu join segmen...good luck

Citarasa Rinduan said...

suri solehah--
join jom..
hadiah dari london..
eik!!
bandung

AdyBudika said...

ahahahaha...thanks2...

Sis-Lin said...

siap berpantun....dpt kain samarinda ok lakan..hehehehe

Sunah Sakura said...

hahahahhaha~ teringat pulak sedenak, "sunah, sunah... mana eks ady budika???"

Citarasa Rinduan said...

adybudika--
welcome.. support kawan2

sis lin--
pantun wajib.. ayu kan ketua rombongan.. hahahah
kain2... mau satu lori boleh pak ady!!

sunnah--
tau tak apa.. 2 kali kak ulang soal tau.. mujur ada yang jadi tukang tunjukkan hero malaya tu!!
heheheh

cik pulau said...

tu dia...
yang sedenak tu dah tau kisah diorang sebelum ni..

kak Ayu memang tukang temukan dua hati yang saling merindui..^^,

Citarasa Rinduan said...

cik pulau..--
hehhe.. kak nak jadi tukang risik..
hhehehe

ibuintan said...

good luck Ayu... ole2 bandung ke london ni?

Citarasa Rinduan said...

ibuintan--
ady gurau..
bandung sebenarnya