CITARASA RINDUAN

Thursday, June 9, 2011

Aktiviti di awal Pagi

Assalamualaikum.. selamat pagi khamis sahabatku semua..

Korang nak tahu, selain aktivitiku diawal pagi menguruskan keperluan harian sebelum ke citarasa rinduan..

Ku sempat lagi BW ke blog kalian, dan yang sepatutnya.. ku gemar search dahulu berita terkini…

Macam hari nie, topik paling menarik hatiku adalah

1.       PETRONAS CATAT KEUNTUNGAN, DIVIDEN RM30 BILLION kepada kerajaan
2.       KES REBECCA yang keguguran anak sulungnya – TAKZIAH untuk beliau sekeluarga
3.       Rozita Che Wan dimasukkan ke hospital sime darby, Subang Jaya kerana dipercayai sakit hepatitis

Kadangkala kengkangan aku buatkan aku sering tertinggal isu semasa….

PS: mujurlah dalam sibuk di citarasa rinduan, tiap-tiap pagi telinga dapat dengar kerenah pengacara MHI, selain ada berita terkini depa memang BEST

16 ulasan:

jeBateja said...

ooo...si jebat plak tunggu kot2 ada berita terkini tentang menu masakan special kat citarasa rinduan....ahakz

kakcik said...

Sesibuk mana pun, berita semasa kena ambil tahu juga, kan Ayu? :)

azieazah said...

Salam AYU.

Sambil bekerja, sambil menikmat berita. Baru enjoy. Takkan nak dengar lagu jer kan?

Selamat berniaga AYU.

Wanita Mutalib said...

salam pagi ayu yang ayu :)

selamat bekerja :)

muahs!!

zaidah said...

betullah ayu kekadang tak sempat nak baca paper....

missbby said...

MHI memang wajib pada saya setiap pagi..hehe

So Shy Lady said...

ye lah, ssibuk mn pun... current issue kna ambik tau jugak...sy pun kdg2 t miss jugak hahaha

bujal X said...

so hari ni menu apa kak?he~~

Areef Ibn Naim said...

salam,

waduh3x... mmg bz ibuk citarasa rinduan ni yer, heheheh...

kak, jom join my simple n easy giveaway kt blog sy...

suri solehah said...

salam ayu...saya pun jenis yg sering tertinggal isu...bukan apa jadi malas nak baca paper sekarang ni huhu

miloais said...

iols pepagi hari... baca suratkhabar online...
then masuk porem - twitter - blog

macam tak de keja kan???
hehehehehe

deeya said...

owh ! akak sbenarnye seorang yang sangat rajin =)

dieya said...

ehhh.. ada org nama sama ngan kita laa!

NURUL AINI NORAZMAN said...

ok la tu kak,.sibok2 pon nak jgak amik tahu isu semasa kan,.

bukak tenet sume isu semasa leh tgk,.google je,.hehe

Hamizah said...

Dah nak kul 3 tp sy baru sempat online..gi shopping dl..

Nur Hawa Mohd Zin said...

pagi ni awe duk kemas...tapi tak habis lagi...waaa