CITARASA RINDUAN

Saturday, June 25, 2011

VIDEO MAHARAJA LAWAK AKHIR 2011 Kumpulan Sepah

Selamat hari sabtu sahabat..
Tergamam daku dengan persahabatan kita dialam maya.. dengan komen kalian yang buat daku terharu..

Terima kasih teman-teman..

Hari ini, memang daku agak sibuk dicitarasa rinduan..

Jadi, hari nie ku bakal tak update entry baru atau BW ke blog kalian..Maaf dipinta









PS:Jom.. layan VIDEO MAHARAJA LAWAK KUMPULAN SEPAH, Pusingan 1 (bebas) dan Pusingan ke 2, (Muzikal Komedi).. untuk sahabat blogger yang ku janjikan semalam.. (kredit to gua,com)

10 ulasan:

Adylia Qarissa said...

persembahan semalam memang betol sepah!! :)

Panglima Muda said...

yang menang adalah nabil dia cuma sorang....lihat hadiahnya dan mcm mana dengan bahagian sepah dan jozan

Mas said...

sepah memamg terbaik dari mula..
memang layak menang..
yesssss,...

CT NoArIzAh ArIs said...

Tima kasih ayu sy x dpt langsung tgk smlm dpt tgk kat sini atas keprihatinan ayu..tima kasih byk2..:D

zarazueyin said...

sepah mmg terbaik...
sy suka sepah....hehe

Bigdaddyz said...

adoi salah teka...hehe

eelobor said...

sepah memang terbaek la semalam.....

bonda_tie said...

salam singgah.
belom dpt tgk lagi persembahan maharaja lawaak malam td.

Amy Syaquena said...

Sepah emmang layak bergelar maharaja lawak , persembahan semalam memang betul2 best.lawak bermoral

Nur Hawa Mohd Zin said...

ni mesti orang Johor ngudi gile2 ni...heheh...apa2 pun sepah mmg terbaik :)