CITARASA RINDUAN

Friday, June 24, 2011

Terima kasih~ 1,000 Follower

Tahniah untuk blogger mama Tim..
 mama tims n kids
Atau nama penuhnya Fatimah sahak…mama kepada 4 cahaya mata. Kerana menjadi follower CITARASA RINDUAN yang ke 1,000.. (mama Tim sekarang di Paris tau!! Kacak tu en suaminya, dan hensom-hensom anak-anaknya..) teruja aku sebab dapat kenal beliau dalam dunia maya…
 
Jom, ramai-ramai kita pakat serbu blog mama Tim..



Sebenarnya.. untuk Follower yang lain…  ucapan terima kasih diatas sokongan kalian terhadap blog Citarasa Rinduan…walau ku baru dalam dunia blogging, walau masaku banyak dihabiskan di citarasa rinduan (kedai makan), namun semangat dan sokongan kalian semua buatkan daku terharu

TERIMA KASIH TEMAN-TEMAN

40 ulasan:

ckLah said...

Tahniah untuk tuan blog ini yang peramah....

:D

Citarasa Rinduan said...

cklah--
terima kasih....sangat2 terharu mengenali cklah juga

Melur Jelita said...

Tahniah Ayu jelita..ramai follow ayu jelita sebab ayu jelita tak sombong dan friendly..selalu memberi sokongan kepada bloggers newbie yang lain seperti akak ni haa...heheheh

Citarasa Rinduan said...

Melur jelita--
tanpa bantuan melur jelita.. blog ayu pun tak dikenali..
beruntung mengenali melur jelita jua

Ummi said...

Tahniah Ayu...moga jadi lebih bersemangat dan sukses selalu...teruskan berkongsi apa yang ada dikotak fikiran Ayu...muaahhh!

cik pulau said...

tahniah kak Ayu..^^,

Citarasa Rinduan said...

Ummi--
Kak Ummi ku sayang.. sama-sama..
aduh!! kadangkala malu juga..
asyik dok syer entry diri sendiri.. heheh
dan terima kasih sebab sokong blog ayu...
gembira mengenali kamu

cik pulau--
sama-sama dik, untuk kamu jua...

Sunah Sakura said...

tahniah akak!

Citarasa Rinduan said...

sunnah--
terima kasih dik!!!!!!!
kamu jua... terima kasih menjadi tulang belakang pada blog kak ayu

cucu umie said...

wah blog kak ayue dah cecah 1k.. semoga teruskan berblogging yer kak ayu..

Hanim Mahali said...

tahniah kak!

Bigdaddyz said...

tuan blog yg baik budi pekertinya...salute sangat!

Mat Gebu said...

Tahniah ayu!!...blog ayu ni memang mampu bertahan...

Areef Ibn Naim said...

salam kak,

tahniah! u deserve to get it... hepi blogging always...

Nieza said...

tahniah ayu....tumpang gumbira juga...semoga terus menulis dan berkongsi cerita yer..:)

Lelord said...

tahniah...happy blogging

Ati Masrif said...

woww...

tahniah ayu...

dah 1k tuh...ati ni lambat lg :)

Aliza Zeke said...

wahhh..dah seribu gitu..hehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

dah gilamor blog ni...err awal berselimut

IMANSHAH said...

Tahniah Ayu

Ayu Hashim said...

assalam tahniah ayu dah ada 1000 follower... nama kita sama lah... blog ayu xsmp lagi byk tu follower nya.. tp insya-allah suatu hari..

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

Tahniah Blog Citarasa Rinduan..dah 1k follower...memang peramah blogger Ayu ni orangnya....semoga terus berblog.

Yan said...

tahniah dapat kwn baru..

ibundo said...

terima kasih keranan sudi jadi rakan maya ibundo juga..

mama tims said...

salam knal ayu..

waaaaa....terharu nih dpt award,siap promote kan lagi..timakasih byk2 ye ayu...saya sgt menghargainya..

Dearie Pearls said...

suka baca kata2 kak ayu..
thts why ramai yang ikut @ follow..

wahida said...

perghhhhh, gila lah ko ayu, 1k tu...tahniah!! teruskan berblogging yer....

ko hebat!!

gedek! said...

belog ni ramai peminat!

1000...! Wow!

azian said...

1000!!!!!
wowwwww....
dulu kan, sy selalu fikir, blog sy kl 100 pun dah cukup hebat...heheheh....sy ni sampai pencen pun tak cukup 1000 gaknya kak...hehehe

Ina said...

Tahniah!!!

ibuintan said...

tahniah Ayu...

moga Ayu dan CR makin maju jaya

Papa Mifz said...

wah...dah 1k follower...tahniah yer..:)

sahromnasrudin said...

tahniah!!! semoga ia dijadikan motivasi utk terus berkarya lg :-)

sarah-najwan said...

tahniah deh...kelaz da 1K..setakat akak komen ni dah 1003..heehe

ieda said...

tahniah ayu ... keep on blogging ! :))

makdara TERdiva said...

woho!!!

congrats kak! ada jamuan makan2 dak???
thehehe

diana said...

tuan blog tak sombong kompem ramai yang suka follow..:)

gadisBunga said...

wiwits! dah seribu lebih kak...!

Citarasa Rinduan said...

TERIMA KASIH KAWAN-KAWAN

Myra Jay said...

Tahniah kak dah cecah 1000 folower :>)