CITARASA RINDUAN

Friday, June 3, 2011

Musim ke 10, MAHARAJA LAWAK - Tiada penyingkiran-

Berlangsung di negeri pulau penang, maharaja lawak musim ke 10 membuktikan, keupayaan sepah dalam mempelopori musim kali ini..

Hanya yang menambat hatiku hanya kumpulan ini..

Manakala, Jambu tetap berjaya memikat penonton dengan lawak pengajarannya yang bisu, pekak dan buta....jambu the legend yang memang power...

Kumpulan lain-lain, seperti nabil, R2 dan Jozan.. memperolehi mata yang amat rendah pada kali ini

PS: tiada penyingkiran, minggu hadapan akan berlangsung di negeri pahang....

12 ulasan:

munna said...

minngu agak kurang persembahan semua peserta kan ayu... nasib baik tiada penyingkiran...klu lah dpt tgk live di kuantan syiokkknya

Citarasa Rinduan said...

munna--
sebenarnya ayu lepas tonton jozan, boleh tertidur.. gara2 bosan dgn nabil....

mujurlah sepah boleh menaikkan semangat `lawak`... terima kasih sepah

Insan Marhaen said...

kawan-kawan IM kata astro lanjutkan siri ini kerana akan dapat mengaut keuntungan lebih lagi dengan undian dari audien.

jadi, siapa yang bijak?

IMANSHAH said...

sepah terbaik

zeqzeq said...

Cer jemput mereka buat show dalm CR..
§kita tada ASTROKE

azieazah said...

Walaupun ASTRO buat duit dengan rancangan mereka, dan kita adalah pelanggan mereka, tapi kita mendapat hiburan dari rancangan yang menarik dan mencuit hati.

Win-win situation...


Pengalaman Baru...

IMANSHAH said...

jom join

http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2011/05/pra-bpm-2011.html

Nur Hawa Mohd Zin said...

nak cari kat you tube...huhu

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

lps habes persembahan nabil sy pon dilayari bahtera mimpi..apala punya bosan ML neh..

nyanyisunyi said...

Sepah dgn Jambu best..tp penonton yg tk berapa supportive kan ayu..yg dok baris depan tu muka boring je...

siti murni said...

semua nya ada big fans diorang sendiri....saya layannn aje...:)

aLieF si Muncung ManiS said...

jambu mmg genius!!! mereka pandai berinteraksi dgn audiences...best!!!