CITARASA RINDUAN

Tuesday, June 7, 2011

Lain yang disoal lain yang kujawab..

Ku betulkan tudungku....
Ku pandang cermin dibilikku..

Sayang.....
(suara en zalie?, yerlah kan.. hanya aku dengan dia jer dalam bilik)

Ya, abang?..(jawabku)

***********
(apa yang disoal en zalie nie??kurang jelas bunyinya)

Tak ada orang dalam bilik air...awak mandilah
(aku hentam jawab walau aku tak kurang dengar apa yang en zalie soal)

Bukan, abang tanya tadi, awak dah kurang demam?, bukan dalam bilik air tak ada orang!


PS: eik!! Penangan ubat salsema barangkali, lain yang disoal lain yang ku jawab, telinga ala-ala kurang pendengaran, suara ubah pada rock!! Hahahhaha...

~selingan antara kurang dengan orang, bunyinya dekat sama kan??? ~

27 ulasan:

IMANSHAH said...

huhu, romantiknya..sayang menyayang

MAI a.k.a WAWA said...

hehe..sabar jelah.. :)

Mehmed - said...

semoga cepat sembuh..yer cik kak

Kakzakie said...

Sesekali dapat suara rock kan ke manja gitu :)

cik pulau said...

adehhh. lawak la kak Ayu ni..
papepun.. take care yer.
moga cepat sembuh..^^,

tun_telani said...

windunyer~~~

oloh2,, demam ek? ciannyer akak tun sorg nih.. moga cepat sembuh ye.

Sari Yusa Ibrahim said...

hahahaha, Ayu buat lawak..

azam said...

kena cepat berubat ni.....dah byk hari dah ni....

norhidana said...

heheheheh jauh bebeno kak soalan ngn jawapan tu kak...
jauh tersasar...

akak mmg kene rehat lg jgn keje lg tau...

bujal X said...

punyala serius selsema akak~~sampai teling pun tersumbat~he~~

*cepat sihat tahu!

azila said...

heheh..situasi tanya lain, jawab lain biasa berlaku kat kitorang suami isteri Ayu..heheh

My Little Diary said...

takper kak... kurang dgr takper, jgn kurang nmpk.. bahaya..hehe

semoga dah sehat..

Izan Ishak said...

hehehe...camtulah kalau tgh selsema. mmg jadi kurang dengar~

Adinda Amy Sensei said...

waahh....sayaaaaaaaaangg...hehe

CT NoArIzAh ArIs said...

Semoga AYU cepat sembuh ya nnt tak jawab salah lagi... hihi!!

kella said...

hehhehe.. kak ayu.. kak ayu.. hehehe ;p

bersama kak Es said...

ayuuuu...nape sampai cam tu hahaha

jauh beno ayat tu ..
panas sangat kot badan tu ..
banyakkan rehat ye

Nur-nba said...

Tergelak baca entri ni... Biasalah tu penangan ubat selesema.. Prihatin husband akak.. :D

sarah-najwan said...

penangan selesema mmg gtu..
telinga jadi berdengung..

nati da ok..pendengaran akan kembali cam biasa..hehe

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum akak..
masih selsema lg ker akak.. moga cpt sembuh yer akak...

ermmm.. x per akak... silap dgr tu... ehhehehe...

wahida said...

ekekekek...klaka la ko ni ayu...

sekarang dah ok ke? mkn ubat tau!!

Daddy Ziyyad said...

bahaya tu!!

nanti customer tanya..'kak, boleh makan free tak ?'

awak jawab 'boleh' (sebab ingat customer tanya 'kak, boleh basuh tangan kat singki tak?')

ekekekke

diana said...

hehhehe...
berangan la tu..:)

siti murni said...

hikhik..lawak lah ayu ni!
penangan ubat selesema ke penangan ayat2 romantika d amor tu..hehe...

makan ubat kena banyak minum plain water tau..take care ayu! :)

Areef Ibn Naim said...

salam.jom join a simple n easy ga kat my blog.tq...

Cik Ecah said...

haha...kdg2 memang akan jd mcm tu k.ayu..hehe

pg td sy pun terkena dgn bos sendiri..laen yg dia tanyer..laen yg sy jwb..dah tu muka selamber jer sy jwb..haha~~~

Yan said...

mamai ye ayu....