CITARASA RINDUAN

Friday, June 3, 2011

Dah ada yang lamar..

Ayu, kak minat dengan umai..
Tolong simpan untuk kak ya, kak berhajat.. betul-betul berhajat tau..

Itulah dialog yang telah berlaku pada jam 6.00 petang, 3 june 2011 lokasi, pasar lambak f sungai sayong..

Ku tergamam... sebab yang ku tahu simpan adalah bermaksud jaga sesuatu samada barang hidup atau tidak..

Aku buat kesimpulan.. maksudnya kakak yang berbual denganku, nak merisik umai untuk anak lelakinya???

Hah!!!!!!!
Biar betul, bak kata en zalie.. umai masih mengompol kalau tidur lama. Masih menyusu walau usia dah nak 4 tahun....

PS; kata aku, hahaha. Ikut eita (wanita mutalib punya lagu~~~~) umai belum tau `cebok kencing`... dah ada yang lamar..

12 ulasan:

Along Maklong said...

ayu..
teringat dulu2 masa anak kecik2.. maklong pun suka cup anak kawan2 untuk buat calun menantu.. tapi tak ada yang sangkut.. hehehe..

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah...awe pun pernah gak ada yang siap nak amik awe kak..heheh..sampai ke besar ni pun ramai benar yang nak kenen2 kan awe..mencik tol.. :)

Citarasa Rinduan said...

maklong--
itulah... besar hajat kakak tu, berderau darah ayu sekejap...
pitam..

Citarasa Rinduan said...

awe--
surelah sayang, sebab kamu sangat2 cumil.. heheheh

bersama kak Es said...
This comment has been removed by the author.
bersama kak Es said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Diana @ Melley Mey said...

hehehee... umai comel sgt akak ayu... dah besar nnt pasti cantik cam akak ayu...

Areef Ibn Naim said...

salam kak,

wah, uncle die ni pun tak laku2 lg tau... die dh ada org nak, hehehehe...

hazlin nazri said...

amboi.. dah nak bermenantu ke?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

alahai umai...dah ada yg chop umai ye sayang.

sis ayu..miza dtg lawat sblm mghrb.mlm ni ada usrah lg..

jeBateja said...

alamak...hantarannya plak berapa kak....ahakz

azieazah said...

Dengar boleh, pegang cakap belum tentu. Jodoh tu semua DIA yang tentukan.

Bila jadi macam ni, bermakna orang itu lebih memandang kepada ibubapa UMAI terlebih dahulu. Hormat dan kagum membuatkan mereka yakin UMNAI akan menjadi anak yang baik, solehah dan mendengar kata. Alhamdulillah...