CITARASA RINDUAN

Friday, June 10, 2011

Selamat hari Lahir penulis Novel Nora Elana

HAPPY BIRTHDAY

KAK MEEN ZULAIKHA
(Aminah Bte Mohd Yusof)

Penulis novel alaf 21, menghasilkan beberapa novel cinta di antaranya KASIH YANG SUCI (drama popular yang sedang bersiaran di kaca TV  iaitu NORA ELANA)

Semoga panjang usiamu, semoga murah rezekimu…..Dan berbahagia bersama-sama yang tersayang..
(jom.. terjah blog kak MEEN, ada banyak gambar-gambar untuk drama Nora Elana)
PS: dan selamat Hari Lahir kepada sesiapa yang menyambut hari kelahiran pada hari ini (10 Jun 2011)


~selingan, hari ini, citarasa rinduan bercuti.. awal pagi ini urusan ke Tabung Haji setelah mendapat peluang untuk permohonan untuk menghajikan arwah HAMIS B HJ ABU, petang ada kenduri doa selamat di rumah mak saudara, manakala lewat petang ke pasar TJMART untuk pembelian bahan mentah citarasa rinduan.. semoga urusan ku pada penghulu hari ini dipermudahkan.. amin~

19 ulasan:

norinaomar said...

merata carik novel yang tengah hot ni..kat MPH siap kena booking dulu,seminggu after baru dapat.=(

missbby said...

Selamat pagi ayu..banyak urusan hari ni? moga dipermudahkan segalanya pada hari Jumaat mulia ni, yea..

kakcik said...

Kakcik dan adik-adik pun belum menguruskan Upah Haji untuk arwah bapa yang genap sebulan pemergiannya hari ini. :(

Kakzakie said...

Insya-Allah segala urusan yg baik akan dipermudahkan Ayu...

eelobor said...

walaupun tak kenal, selamat hari lahir jugaklah di ucapkan

ibnubaba_04 said...

haha..kak,hebat tul pengasas nora elena ni..siap besday dia pon, 1 malay yg tau

miloais said...

oh
selamat hari jadi ye...
moga panjang umur... murah rezeki
dan terus berkarya...

maaf ye... iols tak penah baca novel2 melayu yg baru2 ni...
agak geli skit iols rasa... cintan-jiwang meleleh....

but nevertheless - teruskan berkarya

alinac lover said...

selamat hari lahir juga utk beliau

ieda said...

selamat hari lahir buat semua yg lahir bulan JUN termasuk ieda lalallalala :)

~izan~ said...

hepi besday utk penulis buku fames sesangat tu skrg ni.jd sebutan di mana2..

semoga semua urusan ayu dipermudahkannya..

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

salam Ayu..pe khbr?...sy lahir bulan Aug..nak tuju lagu boleh..

jom terjah blogger besday tu..

Nur Hawa Mohd Zin said...

penulis2 novel ni otak mereka semua romntik..hehe

Ucu Faridah said...

salam ayu...tutup kedai ke hari ni...semoga segala urusan utk hari dipermudahkan...amin...

munna said...

en abg munna lahir hari ni...

Amy Syaquena said...

Amy baru tahu sal nora elina nie kak , nampak sangat selalu tertinggal train huhuhU~ anyway amy nak puji penulis novel ni memang hebat sampaikan kemana saja orang dok perkatakan drama ni even amy x pernah tengok tapi amy tetap berbangga dengan pencapaian penulis novel nie.

maszmadi said...

jappi besday.. eh, cam besday ayu lak yerk.. hehe,

aritu x dpt tgok SETH.. huhu sedey tau

siti murni said...

selamat hari lahir buat semua yang menyambutnya pada hari ni...:(sedey plak...err...terover..hukhuk...

Meen Zulaikha said...

T/kasih byk, ayu kerana sudi buat n3 khas ni utk k.meen. That is sooo sweet of you.. tq..tqvm... k.meen sgt2 menghargainya.

Meen Zulaikha said...

ayu.. err... mmg sengaja letak Elana ke i/of Elena?

T/kasih kpd semua di atas ucap selamat & t/kasih jg diucapkan kpd yg meminati KYS/NE. T/kasih di atas sokongan kalian..