CITARASA RINDUAN

Thursday, June 9, 2011

"Just a simple giveaway" GA cikgu Azreef

Jom ramai-ramai join GA "Just a simple giveaway"
GA ini merupakan GA yang pertama kali blogger cikgu Azreef anjurkan..
Hadiah??

Jom!!
Kita usya



Nak join, mai sini klik sini

PS: baru siap memasak, uruskan umai.. sempat lagi aku join GA cikgu azreef. Memang mudah ko,….. simple gila… cikgu akan pilih secara random.. kiranya, kalau ada rezeki.. salah satu hadiah tersebut adalah milik kita… dan kita2..

Buat blogger jebat dan Bujal X menu hari khamis 9 hb Jun 2011 adalah kepala ikan merah masak kari, asam pedas kerachi dan ikan mayong, ayam goreng kunyit bercili, sop sayuran, nangka lemak, sambal goreng dan macam-macam lagi.. (nak tulis aduhai.. tak sempat lah dik. Kak nak ke kedai semula ni)

9 ulasan:

Ati Masrif said...

amboii ayu...
sedap2 lauk pauk tu
kalau lah kedai ayu dekat2 sini saje
harus ku terjah :)

kakcik said...

Betul kata Ati...

kalau kedai Ayu tu dekat, tak payah kakcik susah2 masak. :)

Areef Ibn Naim said...

salam,

tq kak wlu dlm sibuk sudi join giveaway sy ni... good luck yer...

miloais said...

lama dah tak join GA ni...

ayu... lauk-pauk tu sedap benonya bunyinya..
sib baik le dah lunch
kalo tak.. konpem perut iols buat muzik hip-hop
hahahahah

bersama kak Es said...

sedapnya menu ayu..

tiba2 jadi laparrr

Daddy Ziyyad said...

ada map tak utk ke Restoren Citarasa Rinduan ni? Hujung bulan 6 ni, Insya Allah saya balik JB, plan nak singgah :)

Kakzakie said...

Alahai kakak yg dekat ni pun belum berkesempatan nak singgah CR....

siti murni said...

fullamak ayu..menu tak menahan tuu...sedapppp...especially gulai lemak nangka..memang favorite tp tak boleh amalkan selalu..nangka banyak angin...

nyanyisunyi said...

ayu pindahkan kedai ayu tu sblh umah akak je lah...hehehe..tak yah akak susah2 masak tiap hari.