CITARASA RINDUAN

Tuesday, June 14, 2011

TvHijrah Saluran terbaru di Astro


Slider-EjenHalal

Korang dah tonton filem KETIKA CINTA BERTASBIH??

Filem nie dah lama aku nak tonton..

Alhamdullilah.. dapat juga layan pada malam nie..
(8.30malam - 10.30 malam)

Jom sama-sama tonton di channel Tvhijrah saluran 114



Nak ke laman web tvhijrah korang klik sini
ada pelbagai rancangan berbentuk keagamaan tau...
kalau korang nak tahu latar belakang channel terbaru nie.. jom klik sini 

15 ulasan:

Mas said...

ayu..mas suka cerita bila cinta bertasbih ni...
dah banyak kali ulang tengok....
nak tengok kat astro lak yerk...
maceh ayu...

Citarasa Rinduan said...

mas--
sama-sama.. jgn tak tau.. status dalam Fb ayu..
jom layan KCB.. hahahha..

ayu first time tengok kat astro nie...
samalah

Mamamya said...

anak2 akak tgk kartun memanjang ayu...xder peluang nak mencelah pun....:(

Citarasa Rinduan said...

kak lieya--
hehehe.. umai dok buat kerja sekolah..

IMANSHAH said...

Banyak sangat dah saluran, kena bijak pilih saluran..supaya bermanfaat

Citarasa Rinduan said...

cikgu iman--
rasanya channel nie dan oasis mmg terbaik...

emieysandra said...

emiey suke lagu tu, ingat xingat..mcm dah tgk..eheee~

Citarasa Rinduan said...

emi--
jom layan lagu nie.. best kan lagu melly goeslow nie...

Areef Ibn Naim said...

salam,

kak, sy tgk filem ni lama dah siap simpan dlm hp lg, hehehe... part 1 n part 2... then sy dh tgk yg versi sinetron, tgk kat youtube je, tk upload sbb byk siri... mmg minat citer ni kak, adaptasi dr novel...

yg filem part 2 tu byk scene sedih tau, sy pun meleleh air mata... hehehe...

tahniah kak, nnti sy htr hadiah yer...

cik pulau said...

dah tengok.. banyak kali da..
cik pulau donlod je kak..hahaha

Citarasa Rinduan said...

cikgu azreef...

nie pun kak ayu dah meleleq air mata.. sedih ko...
kak dah lama nak tonton.. so first time....

terima kasih ya dik..

cik pulau--
hari tu dah d, load aduh... panjang ko..

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

erk..tak sempat tgk..dah habis la...

Citarasa Rinduan said...

PCL--
sedih lah.......
tengok dalam you tube jer PCL.. tapi looding lambat sikit..

Areef Ibn Naim said...

kalau akak nak cd sy ada, sy download dlm cd...

Areef Ibn Naim said...

dlm hp simpan gak, bila2 nk tgk layan gak... fanatik tu siap simpan dlm hp, hehehe...