CITARASA RINDUAN

Saturday, June 11, 2011

Macam-macam nak cerita...

Bismillahirahmanirahim..

Selamat pagi sabtu sahabatku semua…

Hari ini, ada 2 majlis perkahwinan yang perlu ku hadirkan diri,… satu di kluang satu di kampungku.. ikutkan macam malas jer nak attend, namun memikirkan hubungan sillaturahim… kena ambil lah sedikit masa.. hormat tuan rumah gitu…

Semalam, aku lalui hari yang amat sibuk.. namun ku bersyukur semua urusan berjalan dengan lancar.
1.       Upah haji untuk arwah FIL telah diuruskan dengan bayaran RM 1,800.00. Semoga pihak yang menguruskan dipermudahkan urusannya, amin

2.       Majlis kenduri doa selamat mak saudara juga berjalan dengan lancar. 12 dulang nasi ambeng, sate ayam dan daging, kuih muih, buah-buahan.. hidang pelbagai tapi aku pandang dan lihat jer,. Bak kata pekerjaku.. perut majikan perut reject.. susah nak makan.. hehehe


3.       Dan lewat petang semalam. Aku ke pasar, singgah cari novel kegemaranku… terpaku bila pandang novel terbaru.. hasil penulis kak ELEE MARDIANA (OD), tajuk buku DI SEBALIK WAJAH…. Horey!!!!!! Tahniah kak ELEE…..jom terjah blog beliau, kat SINI

PS: mood nak berniaga agak menurun gitu… mungkin kepenatan masih ku rasai hingga kini……… oh.. bestnya bercuti

12 ulasan:

Kalamhati said...

Alhamdulillah..Allah permudahkan urusan ayu..=)

Antan Bertingkah said...

Salam Ayu.. respect betul akak dengan Ayu... masih sempat membaca novel... akak ni,novel yang nak diajar kat sekolah pun jenuh nak habis baca..

Mas said...

Alhamdulillah..
Allah permudahkan urusan ayu semalam...
moga hari ni akan berlalu dengan sebaiknya seperti apa yang dirancangkan...
mudah2an....
insyaAllah..

azieazah said...

Graf kehidupan yang turun naik....
Jangan sampai tumbang yaa..



Aku Teringin Nak Join Rewang...

senyumSOYA said...

kak ayu kena jaga makan tau..jgn x makan plak..
t x cukup tenaga~ (^^!

ibuintan said...

jom pi kenduri hari ni...akak pun sama


sibuknya ayu masih sempat baca novel

ana raisya said...

pmint novel..msti bolh bc smpt x smpt msti nk kene bc kn...hihi

Kakzakie said...

Ayu beli buku di mana?

Bila penat rasa nak rehat selalu merona-ronta...

eelobor said...

memang betul....cuti paling best. huhuhuhu, tambahan pulak layan bola malam nie kat stadium

azila said...

xper ayu.ni minggu last kenduri kendara:)

jeBateja said...

wah kak...sama alh kita...2 kenduri nak kena kunjung....ahakz....


hah jgn lupa plak kak....kenduri kahwin den yg kedua nanti.....ahakz........ahakz....ahakz....protege saleh yakob ni...ahakz

Nur Hawa Mohd Zin said...

alhamdulillah semua apa yang dirancang berjalan lancar.semoga hari2 akan akan terus lancar..sama la ngan trafic jalan raya..heheh