CITARASA RINDUAN

Wednesday, June 29, 2011

Wordless Wednesday (Part 3)

Sejujurnya, hari ini tanpa bicara.. namun entry ini dibalas dengan komen yang sangat mengasyikkan hatiku .. ku sangat-sangat terharu kepada teman-teman…Terima kasih semua..
Dan hari ini 29 jun 2011, bersamaan hari isyrak dan mikraj.. ada 2 perkara yang penting dalam kehidupaku
1.       Pembedahan lazer mata kanan MIL berjalan pada jam 9 pagi, di klinik Pakar mata Ezany. KulaiJaya
2.       Tempahan makanan sempena hari sukan sekolah menengah berdekatan pada jam 9 pagi
Mengambil keberkatan, hari besar peristiwa Nabi Muhammad, Ku doakan agar kedua-dua perkara itu berjalan dengan lancar amin. 




PS: masih lagi mengikut tema WW… biar gambar bercerita.. suasana di rumah daku dibesarkan…..(jumaat nan lalu, ku singgah menghilangkan kerinduan yang mengebu)

29 ulasan:

cik pulau said...

insyaAllah..
moga segalanya dipermudahkan...^^,

Citarasa Rinduan said...

terima kasih cik pulau

Melur Jelita said...

Salam Ayu jelita,
ayu jelita sentiasa dalam ingatan akak. Semoga semuanya selamat dan dipermudahkan ALlah.

ibuintan said...

semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan semua urusan Ayu

cikgu isza said...

semoga semuanya dipermudahkan..

missbby said...

yea, semoga semua dimudahkan..by the way cantik pokok-pokok bunga dan buah2 tu..

kakcik said...

Sekeping gambar boleh membukukan sebuah cerita...

Selamat pagi Ayu, semoga segala yang dirancang berjalan dengan lancar. :)

eelobor said...

semoga semuanya di permudahkan buat ayu & keluarga....

azila said...

Assalamualaikum Ayu..zla doakan semoga semuanya dipermudahkan.wah..lawanya gambar2 ni suma..segar jer nampak:)

ariffinkamil said...

Salam israk mikraj
Semoga ia mmbuka lmbaran bru utk anda.
Teruskan :)

Kakzakie said...

Doa kakak moga dua agenda berjalan dgn lancar dan dirahmati Allah.

WW yg menggoda kakak limau kasturi Ayu kilat & besar....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

bestnya bnyk pokok bunga dgn pokok buah..

Gee® said...

Salam dik, semoga Allah permudahkan segala urusan dan mendapat keberkatan Nya... cantik gambar rumah

bujal X said...

rumah akak cantik~~

ibundo said...

semuga urusan berjalan lancar insyaallah..

sarah-najwan said...

harap semua berjalan lancar..
akak rasa lama xdtg sini..bb slow n steady ayu wey..huhu

suri solehah said...

moga urusan MIL ayu lancar...cantiknya bunga2an ayu

tun_telani said...

selamat menyambut isra' mi'raj kak ayu. semoga pembedahan MIL berjalan lancar, dan dipermudahkan urusan akak =)

Sunah Sakura said...

moga segalanya dipermudahkan ye akak... :)

kella said...

kak ayu.. apa tema WW ni kak ayu..

semoga kak ayu sentiasa berada dalam linkungan yang diredhai Allah... AMin.

ieda said...

insyaalllah ayu semoga semua berjalan dengan lancarnya .. :)

cantik umah ayu .. banyak tanaman hijau2an :)

Mommy Fara said...

colorful! saya jeles tgk pisang2 tu....

Amy Syaquena said...

semoga di permudahkan segalanya kak ayu...

makdara TERdiva said...

rumah saya dibesarkan nun jauh di pahang.. tsk..tsk..

Cik Ecah said...

pack sungguh aktiviti k.ayu...
ari ni yea...
smg semua berjln lancar...

:: cantik gambar!!!k.ayu mcm ner edit gambo jd cenggituhh...
huhuhuhuhu ::

Kalamhati said...

semoga segalanya dipermudahkan..berkat israk mikraj..=)

gedek! said...

bes nya rumah ada laman...

Uncle hanya ada laman web, sahaja

erienz said...

singgah sini, dh lama x komen kat blog ayu, hope sihat sll dan sentiasa dipermudahkan segala urusan...

insan marhaen said...

jelouslah pulak tengok foto-foto indah di susun begitu rupa. Pandai snap foto yer..