CITARASA RINDUAN

Friday, June 24, 2011

My Counture Sdn Bhd - Pakaian Wanita Muslimah

Bagi pembekal, kedai online, butik atau apa-apa perniagaan yang menjual pakaian untuk majlis perayaan, majlis formal dan lain-lain . Anda patut beli pakaian yang diusahakan oleh perniaga usahawanita berjaya ini..


Puan Hanim Sahrom, selaku pengarah kreatif My Couture Sdn Bhd,Fashion Consultant to Avon malah namanya sungguh gah dalam majalah harmoni, telah membuka satu peluang kepada pembeli pakaian mahupun perniaga yang lain untuk memilih pakaian wanita muslimah lain dari yang lain. 

 



Address:
My Couture Sdn. Bhd. (877255-K)
No. 11- B, Jalan Pelabur B23/B,
Seksyen 23, 40300 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan,
Malaysia.


Telephone:
+6012 - 307 9122

E-mail:
info@mycouture.com.my


Untuk tempahan dan pertanyaan anda boleh klik SINI, teman perniagaan puan Hanim adalah pelakon terkenal MALAYSIA iaitu Rozita Che WAN…jom.. cari baju raya!! rambang mata....

10 ulasan:

NadiRah said...

ala kak..
nad x mampu ler nak beli..
uhuk3

Citarasa Rinduan said...

Nad--
kalau ada pertunjukkan di Jb..
jom.. turun sama2 nanti bawa geng2 UTM tau..
kasi support perniagaan Puan Hanim.. (wanita MELAYU)

CHAIYOK!!

munna said...

aduhai...rambang mata melihatnya

Citarasa Rinduan said...

munna--
CANTIK2 kan..

hanees said...

mmg la cantik2 kak...
tp regenye pon cantik giler2...
tak mampu den...huhuhu

Ilhamny.com said...

dah tgk, cantik giler baju nyer..tapi mahalnyerr..mmg x mampu beli ada bju tu sampai RM3K+... adush..abish sebulan gaji dek beli sehelai baju jek..

Kakzakie said...

Kakak belum pernah beli baju online Ayu. Selalu bila online memang terpikat tapi bimbang bila dah samapi tak boleh pakai. Kakak ni kalut kan Ayu....

Yan said...

teringin nak pakai jubah cantik cam ni.. tp hunny tak suka. katanya macam org malas.

Bionic women said...

x mampu ler kak..
saya selalu beli yg harga 2,3 sen jer...huhuhu

kasih suci said...

telan air liur je tgk regenye kak..huhu...x mampu den nak membolinyo...