CITARASA RINDUAN

Tuesday, June 28, 2011

Buat sementara waktu dan tahniah CMG!! Bergelar atok MAT..

Assalamualaikum..
Selamat malam sahabatku..  hari ini memang daku agak sibuk menguruskan citarasa rinduan.. dengan kesihatan en zalie yang agak merisaukan..
Hati teringat di rumah, walhal diri di kedai..
Doktor mengesahkan en zalie akan kerap merasa penat, itu adalah kesan akibat dia tak sedar dan terbaring atas katil berbulan-bulan tanpa ada pergerakkan…
******************
Semangat en zalie kuat.. namun badannya membataskan pergerakkan. Bila dia bekerja di citarasa rinduan, walau hanya duduk di kerusi chasier.. kesihatannya sedikit sebanyak akan terjejas..
Semalam elok, hari ini sehari en zalie terbaring.. mujur MIL boleh jenguk-jengukkan…
Disebabkan itu.. ku terpaksa mengundur diri buat sementara waktu dari dunia blogging..
Terima kasih kepada teman-teman yang sentiasa menyokong blog citarasa rinduan..insyallah.. ada jodoh dan usia yang panjang dari Nya.. kita bersua lagi…. Amin
*********************
Selingan: Tahniah untuk blogger tiffin biru kerana pada hari ini 28 hb Jun anak saudaranya lahir ke dunia, baby boy lagi…(balu kepada Hamzah Adnan- Alfatihah atas arwah)… nampaknya, tambahlah poket CMG untuk raya nanti.. hhehehhe

21 ulasan:

aeinio said...

kuatkan semangat ayu...

Black_roses92 said...

be strong..ye kak. uruskn kdai leklok ea.. :)

Cheq Sue said...

semoga k.ayu tabah menghadapi segala dugaan.. cheq sue doakan en zalie akan cpt sembuh.. take care akak

munna said...

sabarlah ayu...semoga kesihatan en zalie cepat pulih kembali

insan marhaen said...

Jagalah en zalie baik-baik. itu lebih berharga dalam hidup sebenarnya!

NadiRah said...

babai akak...nnt ada masa nad tepon akak yer..
eh, jap..
nad ada buat entry nih..
hehehe


http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/06/bila-blogger-mula-berborak-ups-no.html

tun_telani said...

moga2 en zalie bertambah sihat, iA..
selamat menyambut isra' mi'raj akak =)

~~zAnAfAhMi~~ said...

Ayu jgn berputus harap ye, ramai kwn2 prihatin disini...
kita doakan yg terbaik utk suami..

norhidana said...

takpe kak, akk jg en zalie btul2 ye... kami membe2 blog ni fhm situasi akak...
akak pun kene jaga diri tau, sbb kalu akak sihat baru blh jaga en zalie n citarasa rinduan...

mamaijat said...

..semuga ayu tabah...menjaga orang sakit yang perasaan nya sangat sensitif perlukan kesaabaran yang tinggi..

mama tims said...

semoga ayu tabah dan kuatkan semangat ye..takpe ramai kwn2 support..

azieazah said...

Seorang blogger bernama AYU yang kita kenali, adalah seorang usahawan wanita yang bersemangat waja, jiwa kental..

Seorang isteri yang sentiasa meminjamkan semangat buat suami. Yang sentiasa berkongsi suka duka bersama.

Dia pasti akan lebih kental. Kak Azie yakin!


Entri Merapu Seorang Menantu (Hantu): Jangan Sekali-kali Bodek Mertua Mintak Pinggan Lawa...!

Cik Ecah said...

hope en.zalie cepat sembuh...
n k.ayu tabah ok...
i know u are an extraordinary woman!! :)

Amin..

ieda said...

kuatkan hati mu ayu .. setiap dugaan ini ada hikmahnya dan semoga hubby ayu cepat2 sembuh .. aminnn :)

ibuintan said...

banyakkan sabar dan kuatkan semangat... rehatlah Ayu, jaga dan beri perhatian kpd en zalie.. itu lebih utama

akak doakan ez. zalie sembuh segera, Ayu juga jaga kesihatan ye!

cik cek said...

Semuga en.zalie...cepat sembuh...kuatkan semangat Ayu....

ariffinkamil said...

Ayu, aku tumpang simpati... Tp xbest la kalu ko stop atleast 1post/day @ 1post/3day ke.
Aku mmg xpnh komen this is 1st time bnyk diblkng tabir je tp bila tgk post ni aku jadi sayu plak.

(blog ko ni brharga, ko dh brjaya popularkannya)

jeBateja said...

alamak...tak leh nak nyakat dah ni....semohga en zalie kita segera sembuh....sihat...dan sentiasa di rahmati....

cik pulau said...

SSemoga kak Ayu tabah hadapi semua ni..moga en.zalie cepat sembuh...

tahniah jugak buat PCM..^^,

logorithm said...

Dalam kesibukan menguruskan perniagaan dan menjaga suami Cik Ayu yang terlantar sakit, jangan lupa jaga kesihatan Cik Ayu sendiri ye?

Come back soon!

Entri Segmen Ben Ashaari --> Jangan kau tipu aku!

Melur Jelita said...

Salam Ayu jelita,
tak tahu nak kata apa. Berat mata memandang, berat lagi orang yang menanggung...
Cuma kagum dengan kekuatan dan ketabahan seorang wanita....