CITARASA RINDUAN

Sunday, April 3, 2011

Blogger ini buat aku sebak....

AGAK TERKEJUT DAKU!!

(eik, apasal tulisan tu huruf besor??)
Sebenarnya kadangkala sebelum aku BW aku akan pastikan dahulu sumber traffic yang terdapat di blogku di blogspotku..

Terkejut sangat-sangat bila ku dapatiku agak mencanak sumber traffic dari blog IN ALL ONE…empunya diri yang bernama Nur


Rupa-rupanya nur telah memilih blog citarasa rinduan sebagai Blog ini aku rasa patut paling popular laa……

Sungguh terharu… terima kasih Nur….kak sangat-sangat hargai….dan untuk itu kak sediakan gambar kenang-kenangan dari blog citarasa rinduan untuk kamu





Semoga kamu sentiasa happy berblog

********
PS: lamanya aku tak join segmen ben ashaari…..
apatah lagi, kawan-kawan blogger ada tag segmen, atau GA/contest…bukan tak sudi….namun daku tersangatlah sibuk…..namun ucapan terima kasih sahaja ku ucapkan kepada kalian,
Aku, tetap menyokong sahabat-sahabatku blogger semua…all the best


16 ulasan:

Mama Hanim said...

Tahniah.. mmg blog Citarasa Rinduan best.

Citarasa Rinduan said...

mama hanim--
berblog membuatkan badan yang penat menjadi segar...mata yang layu menjadi bugar..

moga2 kita dipanjangkan ukhwah..amin

eelobor said...

yer betul....ko memang layak per

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
wah!!! daku terharunya..
thanks beb...

nah!! 15 sen..buat beli aiskrim

akuanakpahang said...

Bolg anda juga hebat tahniah.

Citarasa Rinduan said...

AAP--
blog anda, sangat2 ayu gemari..idea kamu melambak2
tahniah

Yatie said...

Assalamualaikum Ayu,
Tahniah Ayu, sesungguhnya mmng Ayu layak...Ayu seorang blogger yg rajin membantu rakan samada di alam maya atau di alam nyata....itu mmng akak akui...seronok dpt mengenali Ayu....terima kasih atas persahabatan ini..

munna said...

blog citarasa rinduan mmg wajib munna singgah hari2 dan tiap kali buka blog

Citarasa Rinduan said...

kak yatie--
waalaikumusalam
sama2..ayu hargai persahabatan kita selama ini..untuk dapat kenal kak yatie yang baik hati...

Citarasa Rinduan said...

munna--
daku terharunya......
ayu nie kadangkala malu kat kawan2 sebab tak sempat nak BW....
maaf yer munna

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Yup!!! You deserve it! I love the way you treat your readers. Friendly and humble. Keep it that way coz you can go further.

Ceh! Tetiba Akak tercakap omputeh plakss... kekekeke.. baru termakan cheese cake la Ayu. :D

Citarasa Rinduan said...

MM--
tergeliat lidah nie membacanya..hahaha

by the way..thank sayanku MM...
PS: wah...sodapnya chesse cake yang MM makan tu...ayu teringin nak carilah

mama maman said...

memang blog ayu best ape... tu yg ramai follow... mama yana pun suka bc blog ayu...:)



puji bukan membodek haaa.....

aLieF si Muncung ManiS said...

wahh...ada hadiah gambar dari kak ayu..huhu..:P

Liza @ Adzriel AB said...

ramai yang sayang blog ni. walau pun tuan blog sibuk tapi orang akan tetap suka bila setiap entrynya dekat di hati. saya join mana2 yang simple aje segmen ben tu. itu pun kadang2 terlepas juga sebab tak perasan.

azzey said...

Skrg ni pun ben tgh wat segmen baru ..gegar 1 ribu blog bulan April..