CITARASA RINDUAN

Sunday, April 3, 2011

Senarai penuh kemenangan ABP 2010 (3 Arril 2010) -Sam paling Popular

Walau ramai yang tonton, walau ramai yang update entry..tetap juga aku nak syer tentang Augerah Bintang Popular Berita Harian 2010

***********************
Gandingan kak engku (raja Azura), Sharifah Shahira dan Zizan raja lawak sebagai pengcara pada malam ini memang serasi habiss dan mereka membuatkan Anugerah ABP tahun ini hidup kembali… Cayalah!!!!

Dengar-dengar Shira nak bersara untuk menjadi pengacara ABP tahun nie, mana tau dengan gandingan pada malam nie. Shira tarik balik kenyataannya, kan!!!!

**********************

Bintang Paling Popular ABPBH 2010
Shaheizy Sam

(126,128 undian)


Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat

Dato Rosnani Jamil

Augerah bintang mobile ABP
6ixth Sense


Foto

Tanpa membuang masa aku senaraikan kemenangan mereka,:-

Artis Berkumpulan Duo/Berkumpulan Popular
6ixth Sense

Pelakon TV Wanita Popular
Fasha Sandha

Penyampai Radio Lelaki Popular
Faizal Ismail

Artis Komedi Wanita Popular
Nurkhiriah

Penyanyi Nasyid Popular
Rabbani

Pengacara TV Lelaki Popular
Anil Hj Nawawi

Artis Baru Lelaki Popular
Shahir

Penyampai Radio Wanita Popular
Fara Fauzana

Pelakon TV Lelaki Popular
Remy Ishak

Pengacara TV Wanita Popular
Fara Fauzana

Artis Komedi Lelaki Popular
Zizan

Penyanyi Lelaki Popular
Faizal Tahir

Pelakon Filem Wanita Popular
Lisa Surihani

Artis Baru Wanita Popular
Ana Raffali

Pelakon Filem Lelaki Popular
Shaheizy Sam


Penyanyi Wanita Popular
Yuna

******
PS: tahniah kepada pemenang!! suka sangat saat usop dan johan (HKLBK) di anugerah nie..menghiburkan......soley-soley.....mereka best!!!




28 ulasan:

nur said...

GO GO KAK..
TAHAN-TAHAN MATA TU.. P MINUM KOPI.. HEHEHE..

EH SAPE BUDAK YANG PAKAI BAJU MERAH NYANYI SAMA ELLA TU YE? COMEL.

Woofer Storm said...

anugeah blogger popular siapa ea??heheeeee

missbby said...

hampir sama dengan yg saya teka..sikit je yang tak kena..

Lelord said...

huhhhu shima katanya tak kenal pun...igtkan shima teringin.

Insan Marhaen said...

IM tak minat nak tengok ABP.

Awie Omar said...

Ce citer ce citer ingatkan Usop Wilche yang menang kikiki

jeBateja said...

mak oii...cepatnya.....ahakz....taniah jugak buat kak...sebab bg info terawal pasal ni...ahakz

Insan Marhaen said...

CR,
rupanya blog dr mahathir tu bawa malware. dah delete dah...

tak dapat la nak baca penulisan cek det...

nur said...

KAK..
SAM TERBAIKK..

LELORD.. TU A.. DENGAR NAMA SHIMA GAK.. INGATKAN TERINGIN TU GAK.. SEKALI ORG LAIN DERR (BADI SAM LA PLAK.. HIKS)


JOM KE: ALL IN ONE

NadiRah said...

x dpt tgk...
berpeluh kak join survivor kak sunah..
penat!! hihihi

siti murni said...

gandingan 3 pengacara tu memang serasi..mengancam okeh..lawak abis...yang tak best..show 5 org pelawak tu...

tahniah pada pemenang...semua i suka...:)

Dearie Pearls said...

dengar hotfm jek.. cian tak?
hehehe..

tergelak-gelak dengar ader adengan Hantu Kak Limah... terbaek...

hahahaha...
babak tu memang menghibur.. kecoh terus..

*kita bako!
hahahahahahahaha...

niey_muhaini said...

ayu,tak salah kita berkongsi update entri yg yg sama..nak ucap tahniah pd pemenang tak dpt,dpt undate entry kt dlm blog dh kira memberi sokongan la tu..
tahniah semuanya..the best ABP 2010.

cik pulau said...

suka2.. best sangat..
kita bako.. kita bako.. hahhaha..
lawak jer..

tapi sedikit terganggu la kak tgk abpbh sebab duk join segmen Sakura Budika.. hahaha..

IMANSHAH said...

salam

FT yeah

Mas said...

tahniah untuk semua pemenang...

yang paling kelakarnya masa usop dan johan keluar dan masa sam dan ibunya ambik award, sam tolak ibunya dengan kerusi roda....sakit perut gelak..memang menghiburkan..

Sari Yusa Ibrahim said...

sekian saya melaporkan dari puncak genting... hehehe

YaYaNsMuM said...

Shaheizy Sam~~~ U Rock!hehehe

norhidana said...

wahhh sanggup tu dia tunggu sampai abis... dana kul 11 dh terlelap2 dh, so amik keputusan tdo je...
pemenang dia ok lah sbb ramai yg baru2 tp kalu yg lama2 sampai berkurun2 tak tukar org lain bosan gk

akuanakpahang said...

Tahniah pada pemenangnya :)
New Entry "Anugerah Artis Berpakaian Paling Sopan | Anugerah Bintang Popular Berita Harian."

sahromnasrudin said...

sape itu usop wilcha??? kenapa buat tangan cenggitu..seperti memerli golonga OKU..saya sangat tak suka gaya itu....saya bantah keras gaya itu..sangat tak hormati individu lain...

Kakzakie said...

Alahai ayu.... kakak tak tengok tv pun. Lepas berita habis terus off tv. Anak sekolah kena pantau sama....

ieda said...

huhuhuh x sempat nak tgk ayu .. anak2 ieda duk sebuk nak gk cd huhuhu :)
apa2 punn tahniah .. memang best kalau Sam yg dpt .. dah rejeki dia kan .. :))

My Little Diary said...

as-salam
ok.. sam menang
mmg best!!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mmg minat sam gak LM ni.hihi

Amy Syaquena said...

Sam menang memang layak selayak layaknya..tahniah kepada sam..

azzey said...

Sker shaheizy Sam menang!

eelobor said...

aku tak tengok sangat pun semalam kecuali pada part pengacara terutama zizan, masa persembahan yuna (lawa woooo) dan juga masa acara kemuncak iaitu usop welcha