CITARASA RINDUAN

Monday, April 11, 2011

Khas untuk mereka berdua,,,,,,,,

Ingin ku dedekasikan entry ini untuk blogger Mas duniaku, yang menyambut kelahiran pertamanya dalam dunia blogging (10 april 2011)

Semoga Blog Duniaku akan terus menyinari dunia masakkan....sebenarnya blogger Mas, ku kenali lama dahulu....semakin lama, ku semakin suka melihat hasil masakkannya........Tahniah mas, paling geram dengan roti2 yang sentiasa menggebu yang dihasilkannya....

**************** 
Dan selamat hari lahir untuk Blogger Fyqa yang menyambut hari kelahirannya pada 10 April 2011, semoga panjang usianya dan dimurahkan rezekinya..amin

 



Selamat malam semua, selamat bekerja untuk esok hari.......esok, ku temankan en zalie ke Hospital, ada rawatan pakar kulit dan Fisiotraphy. Maksudnya, bakal mengambil seharian ku disana...semoga semuanya berjalan dengan mudah dan lancar...amin


32 ulasan:

AdyBudika said...

ingatkan untuk ady..hehehehe

Citarasa Rinduan said...

ady.......
heheheh....beritahu awal utk aniversary blog dan birthday kamu yer..eheheh

Hansyirah Takezur said...
This comment has been removed by the author.
Hansyirah Takezur said...

ingat kn mnyambut kelahiran anak pertamanya.. hehe.. :)

Hansyirah Takezur said...
This comment has been removed by the author.
Cikgu CTE said...

jalan kat sini sebelum tidur...

nanti sebelum birthday saya, saya bagitau ayu dulu yea....tapi masih jauh lagi....hujung tahun nanti...entah ingat entah tidak....

Citarasa Rinduan said...

Hasyirah--
birthday umai bulan 9...hehehe


cikguCte--
okey2...no hal..ayu pun lama lagi..bulan 11 karang

NadiRah said...

selamat juga... =)

bantalbucuk said...

amiinn.. :)

Sunah Mohammad said...

wahhh..bestnye dapat~ hehehe...selamat untuk keduanya~ ;)

Huszaini said...

Moga En Zalie sembuh cepat!

zakura said...

happy brthday buat yang berkenaan..

follow akak..

Imran nyambek said...

selamat.hehe

kakpah said...

selamat buat semua..

Dearie Pearls said...

tahniah kepada yang berkenaan dan kepada kak semoga semuanya dipermudahkan.

Kak masih demam?
makan ubat dan cuba curi2 masa berehat tau..
Get well soon dear kak.

Mas said...

maceh ayu..
terharu mas..
moga dunia blogging makin meriah yerk ayu...

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kak ayu..awe rasa awe amik langkah salah

ieda said...

eppy bday buat blogger2 ituu :))

ayu , ieda rasa lemau je ari nie uhuhuh

Ujang9897 said...

bezday saya 7eleven..=)

sy kawin 2/5..hihi jemput dtg ek

Dinaz said...

singgah kt sini pg ni.., nk wish birthday jgk kat blogger tersebut...hepi birthday ! ceria selalu dan murah rezeki n panjang umur.

My Little Diary said...

salam,
singgah sini.... semoga kita semua beroleh kebahagiaan dan kesejahteraan hendaknya.

akuanakpahang said...

Selamat hari lahir juga drp saya semoga ceria sentiasa :)
New Entry "Kalau menguap jangan buka mulut luas-luas :)"

maya amir said...

maaf..saya baru dpt jenguk blog awak..tak sihat ari tu.. rawatan pakar kulit & physio kat mana? harap die cepat sembuh..insya Allah:)

cik pulau said...

wahh.. selamat jugak buat mereka berdua,,
nt masa bufday cik pulau.. buat la jugak entri macam tu yer.
errkk.. demand giler.. hahaha..

rindunye kat akak...^^,

ainnoraini said...

ayu tau ke.. ain punya bile plk...
harus kuberitahu ni..hehehe...

semoga ayu ceria selalu ye..

Kakzakie said...

Sekarang Ayu mesti masih di hospital tunggu en zalie ye... Moga dipermudahkan.

sahromnasrudin said...

semoga segala urusan dipermudahkan ya...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

semoga dipermudah segala urusan..

azzey said...

Semoga sumenya berjalan lancar ye..:)

Ati Masrif said...

semoga segala urusan ayu
di permudahkan..

baik hati ayu ni :)

kella said...

Selamat hari lahir untuk mereka berdua.. moga dipanjang umur..dimurahkan rezeki.. ALhamdulillah..

Fyqa said...

adehh.. maaf kak. sy terlepas pandang..huhu...

thanks a lot kak.. sy terharu sgt2 :')