CITARASA RINDUAN

Tuesday, April 12, 2011

Korang memang best....Selamat Untuk kalian..

Sebelum nak beradu molek rasanya aku ambil dahulu award dari sahabat-sahabat bloggerku...kesemua award/hadiah ini ku terima semasa aku blogwalking ke blog mereka pada hari ini (11 april 2011), andai ada yang tertinggal ku mohon maaf, sebab aku BW pada blog yang ada di bloglistku atau pernah singgah ke blog ku....

********************* 
Untuk poskad itu ku terima dari blogger Nieza....sempena kelahiran aniversarry blognya yang pertama....tak sangka, ingatkan blog Nieza tu dah taraf blogger lama..rupanya sebaya dengan blogger Mas jer, Cuma beza seminggu kelahirannya..

Nieza, ayu mendoakan blog Our Jounery Begins tetap sucess di dunia blog.....tahniah..


Untuk ubat gigi ini pula hadiah yang ku terima dari blogger senyum SINDAH kacang Soya... tu dia..lain dari yang lain bukan??

Sebab apa dia beri hadiah ubat gigi? Bukan bunga, kad atau lain-lain..korang terjah sendiri.......sila klik sini


Manakala, blogger yang masih teruna, namun berkarisma tinggi, segak bergaya....tapi, ada masih yang kurang terhadap dirinya (ehem!!! sila jangan marah yer)...meninggalkan ucapan terima kasih kepada blogger semua..
Korang nak tau pasal apa?? Jenguk lah sendiri...tapi, sila jangan muntah Hijau yer, nak muntah hijau gak, sila kesana......hehehe


PS: selamat hari lahir untuk blogger/photografer hakmal pada hari ini (11.4.2011)...semoga panjang usia dan dimurahkan rezekimu
dan
Selamat hari lahir untuk abang Rimau, suami tercinta kak rabbit....peewettt loveling Couple...semoga suami tercinta panjang usia dan dimurahkan rezeki..amin

38 ulasan:

AdyBudika said...

ingatkan ady punya blog!!!!!

Nieza said...

wah ayu dh gantung dah tq sudi gantung poskad tu...yer baru sethn jagung blog tu ayu...hehe btw tq mmmhuaahhx2..:)

Citarasa Rinduan said...

ady..

cukuplah..
kau tipu, tipu.....
aku!!!!!! (versi raja lawak nazmi) hahahhah

nieza--
sangat terkejut, ramai tu yang follow dan komen blog kamu..tahniah yer....

cik pulau said...

tahniah jugak buat mereka..^^,

Mamamya said...

wahh...byknya terima award..:D

ronda2 je ni ziarah ayu..stlh sekian lama en.lappy di bawa 'lari' :D

alexa yussida said...

ramainyee besday rini..heee..happy birthday smua :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kak ayu...bestnyer dpt poskad..hihi

Sunah Mohammad said...

ahahahah..comel je baca komen kak ayu untuk abg ady...:p

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
selamat jugak dari gua

norhidana said...

bnyak nyer dpt award... hehhehe msti best kan

akuanakpahang said...

Salam, best dapat banyak award - tanda ingatan dan penghargaan jugak tu :)

Ummi said...

Assalamualaikum Ayu...terima kasih atas ucapan untuk abang Rimau tuh..heheheee....

Namun akak tumpang sedih dan salam takziah atas pemergian FIL Ayu....harap Ayu dan seluruh ahli keluarga tabah yeaaa...Al Fatihah untuk arwah..

Kakzakie said...

Tahniah buat adinda kakak yg ayu sorang ni. Banyak dapat award ye.... Tahniah juga buat blogger yg Ayu wished....

Demam pun tidur lewat-lewat ye. Jaga kesihatan ayu.....

Mama Hanim said...

Tahniah.. best tu dpt byk award..

- Maaf lambat ucap takziah utk keluarga ayu. semoga roh FIL ayu dicucuri rahmat. Al Fatihah.

maszmadi said...

wah, dapat banyak adiah.. best2
tahniah yerk dah setahun..

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kak...lama tak terima award2 ni..hehe..congrats kak

izahdaut said...

takziah buat ayu sekeluarga atas pmergian fil

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tahniah yer..bnyk dpt award..tido leh mimpi award pasni..

norhidana said...

maaf ye kak... dana yg terlwt...
salam takziah utk akak n family ye...
al fatihah...

norlie said...

TAKZIAH DARI AKAK BUAT AYU SEKELUARGA...

CuteOven said...

al-fatihah untuk fil ayu...

semoga allahyarhamditempatkandikalangan orang2 yang beriman...Amin

Pembawa_Wacana said...

al fatihah juger untuk fil kak ayu...

Mas said...

takziah buat Ayu sekeluarga atas pemergian ayah mertua ayu...
semoga allahyarham ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman...
Amin

Zaidah said...

semoga berbahagia yer ayu.....muahhhh

senyumSOYA said...

akak...terharu kite~
maceh akak..akak nak ubat ggi x? (^^~

alfatihah..smoga sentiasa tenang roh dia disan.. amin

niey_muhaini said...

Takziah ayu atas pemergian bapa mertua..alfatihah.

Amy Syaquena said...

Salam takziah sis dari amy dan suami , just tahu berita dari blog abg mat , semoga roh arwah di cucuri rahmat..al fatihah..

wahida said...

wow!! banyaknya ayu dpt award...seronok kan dpt tambah kenalan di alam maya...

Siti Indrawati said...

Assalamualaikum Ayu..salam takziah dari mak et n famili di atas pemergian ayah mertua ke rahmatullah,semoga Ayu sekeluarga tabah dan sabar,InsyaALLAH..

azzey said...

Tahniah ye Ayu dpt award. saya dulu rajin gak wat n3 ttg tag2 award nih ; tp skrg dh makin malas plak. bkn ape..kdg2 busy, bila teringat dh lama sgt tag tu. Mls le plak nak membuatnya....:)

cik cek said...

Dapat khabar sedih dari blog CMG...
Takziah buat Ayu dan keluarga atas pemergian Ayah mertua ayu....semuga roh beliau dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam golongan org2 yang beriman....Aminn...
Innalilllahi wa inna ilaihirojiun....

Kakzakie said...

Sayu, sedih dan syahdu. Dalam kegembiraan berita sedih menimpa keluarga. Salam takzim dan takziah dari kakak dan keluarga moga Ayu dan Zalie serta keluarga tabah atas pemergian ayah en. zalie.

Al-fatihah....

mamashikin said...

baru pertama kali singgah sini, sudah jautuh hati..salam kenal..saya follow..
best baca blog nih...

AngahSayang2314 said...

tahniah buat mereka semua....

miloais said...

ayu : salam takaziah dari iols untuk ayu sekeluarga...

Al-Fatihah....

suri solehah said...

salam ayu..seronoknya dapat postcad..

NadiRah said...

takziah kak..
semoga roh ditempatkan dikalangan orang2 soleh..
amin..

Cikgu CTE said...

takziah ayu....
semoga FIL ayu ditempatkan bersama2 org yg beriman....