CITARASA RINDUAN

Tuesday, April 26, 2011

Khas untuk Kak Norhayati Berahim dan Lily Haslina Nasir..

Assalamualaikum..daku ambil masa sekejap, tadi baru hantar umai check ke klinik kesihatan...alhamdullilah, belum masuk 4 tahun anakku mempunyai tahap kesihatan yang normal, berat badan 16.7 kg.... lain-lain semuanya okey.. good umai..

*********************
Entry ini ku tujukan buat penulis novel/cerpen/blogger yang ku sukai hasil nukilan mereka.. iaitu kak Norhayati Berahim dan kak Lily Haslina Nasir..hari ini depa masuk paper Metro ko, metro bertarikh 26 April 2011....... tajuk pun best iaitu HARI RAYA PEMINAT BUKU, maklumlah depa baru sahaja bertungkus lumus bersama 
peminat di pesta buku Antarabangsa PWTC minggu lalu

Tahniah kepada mereka,hari-hari aku suka skoldeng blog kak yatie dan kak lily........lagilah blog mereka suka kongsi tentang kisah family, kisah kehidupan mereka...semoga mereka terus sucess dalam apa yang mereka ceburi... jom kita terjah ke blog mereka, DARI HATI KECIL INSAN YANG KERDIL (kak Yatie), dan LILY HASILINA NASIR 

Foto

Gambar diatas, adalah kak Yatie (Norhayati Ibrahim) ehsan dari metro online..

PS: selain mereka,  khas kepada semua penulis novel yang berada di Malaysia..... ku ingin mengucapakan syabas kepada mereka...... kerana duniaku selain Citarasa rinduan. Novel menjadi sumber inspirasi/ilusiku.... hehehehe

14 ulasan:

padlie said...

nak pergi pesta buku, tp x berkesempatan.. :(

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh sis ayu pun suka baca novel ye?ikut tak baca novelbersiri kat blog sis melur jelita?

Citarasa Rinduan said...

padlie--
kalau ayu dekat kat area sana,.. sure ayu dah sampai...
PS; tak apa, pi tahun depan yer

LM--
sure........ suka novel... tapi kat blog melur jelita belum ada kesempatan,.. maklumlah baru beberapa hari kak ayu aktif berblog, selepas kehilangan FIL tercinta

aNa d'sKoDenG said...

wah...dulu masa muda remaja (sekarang pon REMAJA gak.hikhik..) suka baca novel norhayati berahim nii...

tp la neh...ikut moOd nak membaca...sebab balik keje dah penat bagai...kadang sebulan pon lom abis 1 novel..hahahah..dasat punya malas kan???

LM...
apa link kat melur jelita tuh ekk?nak baca gak...
*** cam pernah terklik jek rasanya..tp x ingat...

Fyqa said...

jauhnya nak p sana .. :(

ainnoraini said...

suke bace novel..
ade gak beberapa koleksi Norhayati Ibrahim ni kat umah tu...

pesta buku blm lagi pegi...tak tau sempat ke tidak...tahun lepas pegi..

zaidah said...

rajinyer ayu baca novel....klu akak tak sempat nak baca...agaknyer setahun baru habis satu buah buku....huhuhu

norhidana said...

saya pun sgt2 suke ngn k yatie berahim.. dia lah antara penulis novel yg mule2 saya beli, dia lah antara penulis novel yg menyebabkan saya jth cinta pd novel...
sampai skrg hmpir sume novel2 dia saya ada... :)

gedek! said...

Pesta buku tempat ulat buku....

Saya ulat bulu...!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dulu ms bujang sy gemar baca novel kak yatie berahim..dia ada blog yer..nk g nengoklah..

NadiRah said...

nad minat giler norhayati berahim!!!!
tak sabar nk tunggu movie ombak rindu~

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe lama meninggalkan dunia novel kak..nak mula balik macam susah jerk :(

Yan said...

Kalau dekat PWTC tu agaknya ayu dah lompat jumpa depa kan..

Melur Jelita said...

Salam ayu jelita dan jelitawans di sini,
singgah menjenguk ayu jelita...maaf dan salam takziah di atas pemergian arwah ayahanda ayu jelita.

Lydia jelita, terimakasih menjemput Cik Ayu jelita ke blog akak .

Sesiapa yang berminat,

jemput ke http://melurjelita.com/