CITARASA RINDUAN

Thursday, April 7, 2011

Bukan Niat nak Menyendiri

Assalamualaikum

Lamanya tidak bersiaran menyapa khabar dan berita kepada kalian
Rindu nak berlamaan di depan lappy, menyapa dan berjalan-jalan ke rumah kalian namun apa dayaku..bukan berniat nak menyendiri

Malahan, blogger yang rapat dan ada no telefonku sudah menghantar sms malah ada yang terus membuat panggilan suara terus ke  telefonku..

Ah!! Rindunya daku dengan kalian
Harap sangat kalian juga sihat seadanya
Terima kasih teman-teman yang sentiasa menyokongku dan memahami keadaanklu
Ku  bersyukur dikelilingi sahabat seperti kalian


PS” mungkin tiba masanya aku undurkan diri dari berblog??

35 ulasan:

Sunah Mohammad said...

TIDAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!! T_T

Sis-Lin said...

alhamdulilah....
MOga2 Ayu sekeluarga sihat dan bertambah rezki di sana..

psstt agak2 x cukup kaki tangan..meh ar amik sis bekerja..hehehehhe

kakcik said...

Janganlah sampai mengundurkan diri... Carilah ruang bila boleh bersama kembali. Utamakan urusan sendiri dan kami di sini tetap menanti... :)

cik pulau said...

kak Ayu nape ni???
jangan jangan..
nanti cik pulau nak cari kak Ayu kat mana..
dah la kak Ayu nun jauh di sna..
hanya blog ni lah tempat kita bersua..
ohh kak Ayu.. janganlah bergitu.. pleazzee!! ^^,

missbby said...

kenapa ni ayu? janganlah macam gini..saya tercari-cari ayu beberapa hari ni..rindu tak baca entry dari ayu.

AngahSayang2314 said...

kenapa????? sampai macam tue lak nak undurkan diri lak

Yatie said...

Assalamualaikum Ayu,
Nape ni...busy sangat ya...takyahlah sampai undurkan diri dari berblog, kami akan merindui celoteh dan gurau senda Ayu...takpe berehat, tapi jngn berhenti...pandai2lah bahagikan masa antara tugas dan minat pada blog ya..tapi semuanya tu terletak di tangan Ayu sendiri...akak sebagai penasihat tak bertauliah je...sayang Ayu...

Izan Ishak said...

ayuuu...jangan undurkan diri dari berbelog! nnti izan tak dapat lagi baca entry ayu yg best2 nih~

Wanita Mutalib said...

nape nk undur diri yanggg?

wahida said...

napa sampai nak undur diri? sabar ye...nnt saya rindu ngan ayu...

Siti Indrawati said...

Assalam Ayu..jangan samapi begitu sekali,mak et baru nak sms ni tetiba dah keluar entri,alhamdulilah..x pe Yu,ada masa BW,x ada masa pun BW jugak..dengar nasihat dari kak yatie tu hehhehe jgn mare,,hanya gurauan jer..

Sha@Mama Tina said...

Kita berblogging utk suka2..utk sharing is caring..takde soal tak sempat BW nak kene quit blogging pun yu..

janganlah mcm tu...

miloais said...

jangan lah mengundur diri terus

take a break jer buat sementara waktu
until kedaan dah ok
bleh continue balik

tak gitu????

tun_telani said...

kak ayuuu... nnti tun windu2 kat kak ayu camner??

kella said...

kak ayu nie.. jangan la undur diri... kita kan ada.. ramai lagi kawan kawan kak ayu yang best sukakan kak ayu nie...

kita kol akak tak boleh pun dari pagi tadi.. ngape eh...

walau apa pun, kita doakan kak ayu sekarang dan kehadapan, sihat sejahtera hendaknya...

walau apapun dugaan yang terjadi anggap ianya satu ujian dari Allah kerana Allah sayang kan kita...
semoga kak ayu kuat untuk menghadapinya.. kita kasi sedikit kekuatan semangat kita untuk kak ayu ya! :)

take care sis...

akuanakpahang said...

Salam, alhai x yah le undur diri duk lepak sambil santai2 apa salahnya kan :)

KatekateKite said...

huhuhuuu....

jangan kak!!

baru jerk nak kenal kenal ngn akak! huhuhu T_T

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

lah kita baru jer nak kawan² mesra dgn ayu..ayu nak undur diri pulak..takpalah..kalau penat rehat dulu..nanti dah sihat boleh ngeblog lagi kkk..

Nieza said...

Ayu syg, kenapa mcm sedih jer? ada masalah ke? berehatlah kalau ada perkara yg lbh penting nk diuruskan tapi jgnlah stop blogging will miss u dear...take care..:)

Mas said...

ayu....jngn la mengundur diri...
rehat secukupnya tau...
dah ok nanti...muncul balik tau...
rindu kat ayu...

mungelily said...

hisshhh kgn lea..
sunyi jer rase..huhuhuhu..
chill up k.ayu!! :)
miss u!

NadiRah said...

tak boleh!!!!!!!!!!!

siti murni said...

Ayu!!!! no no no...okeh! kami membantah dengan sekeras-kerasnya...
huhu..apa2 pun take ur time ok..cuma jgn la stop..nanti kami semua rindu la kat ayu..huhu

Zaliedana said...

Kak ayu,semua org sayangkan akak tau,tgk tuh,semua xbagi akak stop blogging,akak,barujer nak kenal rapat,xkan dah nak stop..Dah ok n tenang nanti muncul lagi yer kak,hehe..Miss u..

maszmadi said...

isk janganlah sampai nak undur diri.....

utamakan yang utama, tapi blog jangan di lupa.....
k

eelobor said...

JOOOMMMMMM....... aku juga tengah memikirkan perkara yang sama

niey_muhaini said...

Alaaa..baru je nak kenal mesra dgn ayu..Jgn cepat mengalah pada keadaan. Itu bkn penyelesaian kpd segala masalah, kami semua akan sentiasa menyokong..

ibuintan said...

rehatkan diri, moga ayu sihat di sana..

akak doakan urusan Ayu dipermudahkanNya, jangan patah semangat walau apapun masalahnya

semua rindukan ayu..

jeBateja said...

hai kak...nanti kita nak nyakat sape ....tak leh nak sakat sape2 lagik....so...jgn undur....

suri solehah said...

salam ayu..rasanya ayu jangan berundur terus..berehat dahulu...suri doa ayu cepat pulih seperti kondisi selalu

Kakzakie said...

Adinda Ayu sayang.....
Hidup adalah perjuangan
hidup juga perlu pengorbanan
masa yg dilalui
hati yg diguris
mata yg sakit
jasad yg letih
insan-insan keliling menagih
kasih yg panjang
Ayu ada En. Zalie & Umai
ada Citarasa Rinduan
ada juga keluarga
tapi semuanya pinjaman semata-mata
blog sekadar mainan maya
berehat seketika
ingatan dari kakak....

zeqzeq said...

Lafaz: AlJUMAATI
NIAT: jumaat

YaYaNsMuM said...

Ayu...tgk...ramai kan yang sayangkan Ayu tu...semua nak ayu go on ngan blogging....^_^

Takpe...blogging bile ayu ader masa free...jgn la smpi berhenti..^_^

aLieF si Muncung ManiS said...

kak ayu..thanx juga sbb jadi kawan alief...sayang kak ayu ketat2..huhu..:P

Dearie Pearls said...

dear kak,

PS itu tidak diterima...
heeeeeeeee

kak take time k.. update blog bila ada masa dan kelapangan..