CITARASA RINDUAN

Friday, April 1, 2011

Tanda kenangan untuk si itik kuning

Assalamualaikum…….

Pagi tadi, sebelum aku ke Bandar Johor, aku agak terharu bila blogger Nadirah si Itik kuning membuat entry khas kepadaku..

Oleh kerana entry itu terselit sebuah gambar nan indah…ku ambil tanpa malu-malu….
 
Sebagai tanda terima kasih di atas kuntuman mawar biru itu aku dengan senang hati menyerahkan sekeping gambar dari blog citarasa rinduan untuk beliau….


PS: nad, sila ambil yer gambar perkahwinan kami tahun 2003..buat kenangan padamu yang baik hati………….

**************************

Agak keletihan hari ini, walau citarasa Rinduan tutup, aku menguruskan pekerjaanku sebagai photographer, kerja-kerja edit sudah selesai..masa untuk print gambar dibuat hari ini….selesai juga gambar pertunangan sepupuku, dan telah dihantar ke tangan hak milik mutlak….

Untuk sepupuku itu aku sediakan pakej, sekeping CD, 1 album, 70 keping gambar berukuran 4r. 2 keping gambar berukuran 8r, dan sebuah beg pelbagai guna untuk simpanan album.. harap-harap sepupuku itu puas hati dengan hasil tanganku.

22 ulasan:

gadisBunga said...

serba boleh rupanya ayu ni. :)

Citarasa Rinduan said...

gadis bunga--
sangat minat ambil gambar..alhamdullilah menjadi juga kenyataan bila dapat job nie 2 minggu lepas...syukur

ilham_un said...

cantik bunga biru tue kak...:)

Citarasa Rinduan said...

ilham-un--
nad, bagi kak ayu sebab kak ayu jeles, ady budika bagi sunnah..hahahah

Cikgu CTE said...

sebelum buat entry baru, jejalan kat sini dulu...

Wahhh..baru mula bisness tapi pakej mcm dh lengkap...

Tahniah...tahniah...

Mak Su said...

ayu ni berbakat besar rupanya :)

Citarasa Rinduan said...

selamat petang cikgu cte--
heheheheh, bagi yang terbaik untuk customer...
rasa best juga dalam
bidang nie....

mak su--
alahai....hanya minat sebenarnya tak sangka boleh jadi kenyataan pulak..so kita praktis jer dulu..alhamdullilah....

NadiRah said...

warghh!!!
terujanya!!!
nad dapat gambar kawin kak ayu..
kompom kene buat entry pasal nih..
excited2!!! hihihi

missbby said...

kak ayu, kita kawin tahun yang sama la...

Areef Ibn Naim said...

assalamu 'alaikum kak,

sudah lawan sy yer, hehehe... lps ni nak kena belaja dr akak lak, tahniah kak!!!

logorithm said...

Dulu ros biru hasil daripada ros putih yang di-dye biru. Tapi sekarang dah ader ros biru hasil daripada genetic engineering.

Ia simbol kasih sayang dan kekayaan...

Sunah Mohammad said...

bestnye dapat gambar kuning macam itik kuning~ ekekeke~

wahhhh, pakej2 lagik...err..nanti nak tempah kak ayu ye...:D

alinac lover said...

terbaik lah akak ni!!!

akuanakpahang said...

Terserlah juga kehebatannya. Manis benor gambo pengantin kat atas tu :)

suri solehah said...

salam bila nak mai amik gamba kat langkawi lak ayu :-)

jeBateja said...

wow..lasat oooo....sulah tambah satu lagik bisnes ooo....taniah kak....

Maaf lama tak datang...jebat berkursus dan lepas tu kena balik kampung....adik ipar bertunang....

Yan said...

Ayu ni phptografer rupanya. Kalau dekat boleh panggil amik gambar akak satu family..

siti murni said...

serba boleh lah ayu...bukan setakat hebat di dapur...malah mahir dengan lensa jugak....:) caya lah!

Mamamya said...

ronda2 slps lama b'cuti...:) wah..dah btl2 jd photographer yer ayu...tahniah2,klu akak ada event apa2 nnti blh la cari ayu...:)

Novelgurl said...

Waalaikumussalam...

waa..cantik lah kuntuman mawar biru tu =)

Zaliedana said...

Assalam n salam kenal kak,selalu nmpk citarasa rinduan komen kat banyak blog,terutamanya blog kak mas duniaku,sy follow akak yer,no 830..

mungelily said...

wauu dah berjaya buat job fotograferrr la k.ayu..hehehee
good job!!