CITARASA RINDUAN

Sunday, August 15, 2010

KATEGORI BLOGLIST BEN ASHAARI-JOM KEKAWAN KITA JOIN-




Dah lama tak berblogging, bila update nampak si ben buat kategori blog, aku nie dah ler jenis semua masyuk....korang pun gerenti nak join gak kan.....so, apa lagi....jom kita sesama join kategori blog ben ashaari....

senang dan mudah aje nak join bloglist ben nie,ikut dia punya syarat, hanya buat entri yang mudah2....yang tak peningkan korang, yerlah...kalau korang nak memasak pun poning kepala.......hah, apalagi jom serang CITARASA RINDUAN atau bazar di F sg sayong depan BANK SIMPANAN NASIONAL...kami sediakan pelbagai juadah, bukan aje kuih muih, pengat, bubur nasi ambeng, nasi ayam, lauk pauk, dan yang best sekali m
ee bandung CITARASA RINDUAN pun ada....(lalalal
al...baik punya promote gitu....)

opss..apa lagi jom reramai kita join,
untuk blog CITARASA RINDUAN, Aku rasa......personal lah lebih baik......untuk mudahkan korang nak membacanya....
TQ EN BEN.....


0 ulasan: