CITARASA RINDUAN

Friday, June 4, 2010

ADA ORANG GUNA PAKAI, NAMA ~CITARASA RINDUAN~?? SIAPAKAH DIA?



Assalamualaikum

Sorry tajuk bikin gempak...tapi memang aku tak sabor nak syer ngan korang apa yang buatkan aku hangin satu badan,,..(opsss..tak tahan sampai angin yang itu~~~~~~ ikut keluar~~~~)

Jom, kita sekodeng sapa yang berani guna nama CITARASA RINDUAN?...

Ler,,,,,,,main scrool-scrool lah..baru best
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
tara....
NOR AZIAN rupanya, suri kepada MUHAMAAD BIN ADAM

Macamana dia boleh guna nama kedaiku..? jom kita KLIK DISINI

(sambil-sambil tu apa lagi follow blog dia...memang berbaloi...geng masak nie)

5 ulasan:

A-Y-I-E said...

grrr... geramnya.. tajuk gempak jer... btw.. blog saya pun sama.. hahaha.. now tajuknya adalah Ben Ashaari dengan ayie di.....

azieazah said...

Cemana leh pilih tajuk blog sama? Tapi AYU awal skit dari dia rasanya, kan?

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ayie..

kikikik...kita sama2 suka buat gempak..kan?...kan?

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis...azie

sebenarnya dia beli paste bandung ayu..sajer bikin gempak..kikiki

azian said...

ehem ehem ehem...
kak ayu...ni promote saya ke promote paste mee bandung akak???
hehehehehehhe....
mestilah menggunapakai jenama yg digunakan...hehehehe