CITARASA RINDUAN

Tuesday, June 8, 2010

APA KAITAN SINAR HARIAN DENGAN CITARASA RINDUAN?


Assalamualikum…salam sejahtera…selamat petang (tu dia, kerenah aku time gini…asal online gerenti mesti petang…korang sure ada yang dah pulang dari office, aku jer yang baru sempat nak bertapa depan pc…) tapi kan….bab bertapa tu….tak ler lelama sangat,..macam biasalah.. rutin harian ku waktu petang..jogging….

Oleh kerana dah lama aku tak ber gym…petang nie aku nak mulakan semula aktiviti senaman tersebut….maklumlah dah jumpa geng gym…..dengan siapa?....kita tunggu entry akan datang…macam siti nurhaliza kata…biarlah rahsia?...nak tahu gak?............tunggu

Mari sini, aku nak kongsi ngan korang tentang aktiviti hari ini di CITARASA RINDUAN, aku diterjah dengan seorang wanita…kecil molek….lemah lembut…tapi sempoi gak, leh ber~engkau~ ber~aku~..tak derlah canggung aku nak berasak mulut dengannya….nak tahu siapa dia? Apa kaitannya dengan CITARASA RINDUAN?... jom…

WARTAWAN dari SINAR HARIAN, iaitu kak LIN, atau nama penuhnya SITI HAZLINDA BT TAHIR,..(peeh…aku dah kira gelemor gak nie…kalah CIK MAT GEBU tau)…..kikikiki

Kaitan KAK LIN dengan CITARASA RINDUAN, beliau ingin sekodeng dan menyelam pertubuhan kedai kami…peeh…..jangan tak caya, PASTE BANDUNGKU menjadi rebutan wartawan……Oh, dunia……..lihatlah………………………..( happy sungguh macam bertemu artis pujaan)

PS: Oh yer, hampir terlupa…untuk edisi selatan SINAR HARIAN akan mula beroperasi pada 17 jun 2010….so…kepada warga Johor, anda boleh mendapatkan SINAR HARIAN pada tarikh tersebut..selamat membaca…

www.sinarharian.com.my

9 ulasan:

kella said...

jgn riso kak! kita belum balik lagi mesti mau baca belog akak!

ohhh.. glamer la lepas ni masuk paper.. hhohoho .. ku tumpang gembira ! tahniah ya kak...nyata kena try gak paste akak tu nanti! hurmm bila lah agaknya.. humm...

kella said...

pertama komen dan kedua! yess!
(haru la aku nie..)
;p

cikgu isza said...

wah.. kena terjah juga..
bila nak pos pes mee bandung tu ke ipoh? hehehe..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella

insyallah...sis doakan satu hari kella pasti dapat jumpa dan rasa paste sis

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella...terima kasih kerana sudi masuk umah kak nie...sayang kella....muah3x

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

cikgu...
beres


kena bagi alamat.....sure ayu postkan....

Mat Gebu said...

Tahniah ayu..wawaaaa.moga lepas ni lebih meluas lagi pasaran pes mee bandung tu yeaa...bila2 saya "derhaka" nanti saya letak kat blog.

Mat Gebu said...
This comment has been removed by the author.
Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam abang mat

ayu tunggu entry abang mat.

oh yer...kalau ada jodoh..ayu nak suakan abang mat ngan wartawan tau...
hope sudi....ayu nantikan...`yes` dr mulutmu..