CITARASA RINDUAN

Saturday, June 19, 2010

BLOGGER BARU- KORANG NAK BERADA DALAM BLOG LIST BEN?


Selamat malam..

Ni aku amik kesempAtan kepada blogger baru yang belum dijelajah atau belum lagi ada di dalam bloglist BEN AHAARI

jOM...kita gunakan kesempatan yang beliau berikan...maklumlah...bagi aku, dengan adanya peluang yang ada...menaikkan lagi semangat blogger baru untuk aktif berblog..jangan risau...sure korang dapat pelbagai manfaat...bukan sahaja dapat kawan blogger baru,.malah kawan-kawan blogger lain akan singgah ke blog korang

Jangan lepaskan peluang yang ada..sila KLIK SINI

PS: BEN, guna nama pasukan bola pula (maklumlah tengah demam bola)

5 ulasan:

Lelord said...
This comment has been removed by the author.
Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis lelord

join peluang yang ada....

ayu bagi cadangan bloglist ben tu,guna demam bola yang dok melanda.....

meriah.....

BEN ASHAARI said...

tq ayu..hehe..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sama-sama ben....

idea ko memang mantop....
dah ramai yang join tu...

kn tunaikan permintaan kawan2 blogger baru tu...ayu ikut mana yang ada kesempatan..nak kejar..kadangkala semput

A-Y-I-E said...

Mana tak semput.. sebab makcik tu gemuk... hehehhehe

Btw.. saya ni pun blogger baru.. kalau boleh.. makcik cakap dengan tun mahathir, saya nak dalam bloglist dia leh??? huhuhuh