CITARASA RINDUAN

Tuesday, June 1, 2010

AKTIVITI PETANGKU

Assalamualaikum...selamat malam....jom layan aktiviti ayu diwaktu petang.






PS biar gambar berkata-kata

6 ulasan:

azieazah said...

Nak teka leh? Macam ada banyak aktiviti jer...

1) joging @ lari-lari anak
2) main gelongsor sambil minum susu botol
3) posing tepi mainan panjat-panjat kaler oren
4) berdiri di ujung jalan yang bengkak bengkok
5) mandi sungai.

hehehehe.. banyak tuuu...

ChiLaBaey's said...

Lama tak jogging.... Asyik naik tangga jer 10 tingkat setiap hari... :)

A-Y-I-E said...

Sis, maaf lambat online.Sebab saya ada hal di balai polis petang semalam.

Ok.Tentang entri ini, grrr tak sangka-sangka sis ada masa ke sini yeah.

Btw, gambar no 3 tu, ehem ehem.Siapa ya?
Lalalala

Entri yang terkini semasa saya komen blog sis adalah :BLOG A-Y-I-E : KAWAN DAN SAHABAT

Ada 3 entri lagi bakal muncul di blog saya.

Sebelum saya terlupa, jika sis ada masalah blog, tinggalkan sahaja pesanan di ym saya ya.

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam azieazah

puan bijak menceritakan tentang entry ini..

apa pun firasat puan ayu hargai.

hope akan dapat ayu amik gambor yang pelik2..biar sis menggarukan kepala...kikiki

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam chilaybaey`s

ayu kan..kalau jogging sure bawa anak sekali

kalau tak lakukan aktiviti itu..sure badan sakit2...aduh.....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ayie si budak cute

budak yang sempoi...alahai ada hati aje nak tackel...kikikikiik (matamu sungguh tajam)

sis amat2 berpuas hati..jangan risau...nanti sis ym yer