CITARASA RINDUAN

Saturday, June 5, 2010

BEN ASHAARI JELAJAH VERSI JB 4.0



ALHAMDULLILAH...

Ben jelajah blog aku lagi...
terima kasih bebanyak yer BEN ASHAARI

Bagi aku, siapa yang belum lagi buat entry tentang edisi jelajah JB 4.0 anda boleh ikuti setiap entry yang sentiasa diupdate oleh Ben Ashaari, rasanya dia kat kelantan tu....(line celcom tak clear pun dia sempat update..rajin sungguh sifu aku,...)

Pelbagai manfaat yang aku perolehi...selain kenal CMG, abang ee, Waniee, cikgu isza....(otai-otai blogger nie) aku dapat kenal semua blogger yang baru...sekali lagi terima kasih kepada Ben Ashaari


Nak tahu lebih lanjut sila klik sini

0 ulasan: