CITARASA RINDUAN

Wednesday, June 9, 2010

CONTEST IZAN IZZATY (ANDA PHOTOGENIC)

Assalamualaikum

Semua kententuan yang berlaku pada diri kita merupakan suatu perjalanan kehidupan yang ditetapkan olehNya...hanya sebagai insan...kita harus tabah mengharunginya...tekadku..sokongan dan nasihat kawan-kawan blogger, akan aku semat dihati...pembakar semangat untuk meneruskan kehidupan.

Alhamdullilah...sekali lagi aku ditag,..aku terharu akan sokongan sahabat sekalian..hinggalah hari-hari yang ku lalui walaupun pahit...harus ku semai dengan madu..agar ianya sentiasa seimbang dengan kehidupanku yang hakiki..

TERIMA KASIH TEMAN...


Untuk kali ini, aku mencuba nasib dalam contest izan izzaty, sahabat baru dalam dunia blogger...., bermula dengan tag dari seorang abang yang bagiku seorang sahabat yang amat profesional dan berpendidikan namun, enjoy dalam dunia blogger...EQBAL ZAKARIA a.k.a Abang Ee..TERIMA KASIH kerana sering mengingati AYU..terharu dengan layanan Abang Ee di alam maya...




Kepada Izan Izzaty...salam perkenalan...sis...persembahkan untuk kamu foto sis dalam simpanan....foto yang bagi sis, terlalu istimewa...foto ini semasa kenduri perkahwinan adik ipar sis pada bulan March 2010. En Zalie yang mengambil foto ini mengunakan handphone E71 kepunyaannya....kemudian sis paparkan dalam FaceBook

Hinggalah pada suatu hari...sahabat sis..ARRIFIN KAMIL. secara suka-suka meng `edit` foto sis...pada waktu itu beliau sedang dalam mood boring...bila dia lihat gambar sis yang berlatarbelakang kenduri perkahwianan..beliau telah meng` edit hingga terhasinya foto ini....
TERIMA KASIH Ariffin Kamil...



Untuk sahabatku yang lain....aku dengan bangganya mempersilakan....

  1. KELLA
  2. BEN ASHAARI
  3. SIS LELORD

14 ulasan:

eqbalzack said...

wahhh...bagus2 syu...sahut cabaran....
abes la abg eq ayu....kalah dah...(^_~)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

abang ee,,,


pencetus dan pembakar semangat ayu...

bab kalah??...hahahhaha...amin...kita kongsi adiah eik..wink..wink...

kikikikikk

JaJa'Z said...

uik..comey2....selamat semuanya..semoga berjaya..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

jaja..

tq....ambilah tag nie jaja...ayu dengan senang hati...

kella said...

ohh.. kak ayu tag ku?
terima kasih kak..
alamak.. kena letak gambar muka lah ni.. aduss... gambar kak ayu kat atas tu gred tinggi,camna nak lepas tahap tu.. tak mampu..
takpe kita cuba ya!
suka suka.. :D

tq kak..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sama2...

bila lagi sis nk lihat adikku yg cute itu...

kikiki....gred tinggi?...wow......tq..(perasan dah nie...) wink2,,,wink..

Ain said...

sungguh ayu.....

gud luck dear....

cikgu isza said...

cantik.. selamat berjaya..

azian said...

kak ayu...
knp tak tag CMG???
heheheheh...
mesti dia boleh menang punya!!!
tee hee

Lelord said...

heheheh orait darling...tq tag ek

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis ain..
terima kasih,.,.jom layan tag n contest nie..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam cikgu isza

terima kasih cikgu..

hasil dr seorang sahabat...yg mengedit gambar ini..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

azian

CMG?

biarlah rahsia...

awak kena pi jumpa CMG..awakkan mmg dah terngidam menu2 dia...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis lelord..

sila-silalah yer...