CITARASA RINDUAN

Saturday, June 12, 2010

MAAF- BUKAN TAK MAHU BLOGGING

Assalamualaikum...salam hari sabtu..hujung minggu ini pasti ramai keluarga yang keluar bersuka ria, ditambah cuti sekolah...para ibu sibuk menyediakan masakan kegemaran anak-anak..si Ayah..luangkan masa mengajar anak membaca Al-Quran. menunggang basikal..

Ada yang lebih seronok...anak-anak dapat berjumpa dengan nenek dan datuknya...indahnya ketika itu.....teringat ketika zamanku dahulu..bila diajak pulang ke kampung iaitu di senai atau rengit (pontian), pasti aku dah tak sabar mengemas pakaian....tidur pula berbantalkan beg...sampai Ibu sering menceritakan pada adik-beradik telatahku....Indahnya saat itu...........

Berkisar tentang mood 1,2 minggu nie, aku mengalami simptom kurang berjogging ke blog kawan-kawan...Maaf dipinta...aku tak bermaksud ingin menjauhkan korang...hanya ada keperluan yang lebih penting perlu aku laksanakan...

Terharu bila ada sahabat yang menegurku di kedai..."kak, kenapa dah lama tak buat entry baru?.."..aku terkejut sebab tak percaya ada juga pelanggan yang sudi membaca blogku..

Jawapan aku, " Minta maaf sesangat, kak sibuk dengan urusan berniaga"

Ikutkan, jawapan tu...tak logik.. walaubagaimanapun aku sibuk berniaga... pasti aku ada 2,3 entry setiap hari...namun..bila memikirkan ada perasaan yang amat merungsingkan pada diri aku...aku pendamkan dahulu...

Oleh itu, buat pembaca blog CITARASA RINDUAN...aku betul-betul mohon kemaafan...kerana kurang berentry dengan kalian..

Untuk sahabat blogger yang lain seperti
  1. Ben Ashaari
  2. kak azieazah
  3. kak mas
  4. kak lelord
  5. kak lia
  6. kak aidil
  7. jaja
  8. cikgu isza
  9. abang ee
  10. CMG
  11. azila
  12. ct nurmalissaa
  13. ayie
  14. kasih suci
  15. zoro
  16. cikali
  17. azian
  18. mat-et
  19. kak yatie
  20. hawa
  21. ayu
  22. kak Rizan
  23. kak Aja
  24. dan semua sahabat blogger yang rajin singgah ke blogku....
Anda semuanya adalah teristimewa....terima kasih kerana selalu menjadi sandaran sementara untuk aku menenangkan fikiran, untuk tag, award dan sebagainya...aku bukan tidak mahu menjawab dan mengambilnya...(bukan bererti aku sombong), aku lebih rela...besengkang mata untuk korang..tapi beri aku ruang untuk memudahkan pekerjaan yang lebih utama...

Salam manis, salam dari CITARASA RINDUAN untuk kalian...


10 ulasan:

JaJa'Z said...

takpe kak ayu..selesaikan tugasan yang sepatutnya dulu..take ur time ok..

cikgu isza said...

insyaallah.. saya memahami.. utama yang lebih utama k..

azila said...

salam..ayu...xsemua benda kt bleh buat dlm satu masa, so dahulukan mana yg perlu dulu..kami suma faham:)

eqbalzack said...

abg ee kat sini memahami walaupun mmg akhir2 ni mmg rasa sesuatu...

semoga dipermudahkan segala urusan ayu sekeluarga....

Mat Gebu said...

Banyak2 bersabar, insya allah, kebaikkan dan kesejahteraan akan muncul jua...

CiKaLi said...

waaa....
sis busy ek?..
tk pe cikali paham..
hehe.. no 16 tu..

Roronoa Zoro said...

hik3.. saya yg no 15 tue kan? hehe..

erm.. xpelah kak.. fokus buat yg penting dulu.. saya pon bz baru2 nie.. huhu~

Yatie said...

Salam Ayu,
Apa khabar? Rindu rasanya bila Ayu menyepi seketika...takpe, akak faham sebagai isteri dan peniaga sudah tentunya Ayu sibuk...utamakan apa yg penting dan akak mmng nmpk keikhlasan persahabatan disini....walaupun berbagai dugaan yg datang,Ayu tetap ingat kawan di blog walaupun kita tak pernah bersua.

Semoga di permudahkan segala urusan dan banyak2 bersabar ya adikku...semoga ada sinar menantimu...terima kasih juga atas ingatan ini...

Lelord said...

xpe ayu..akak paham..huhuhu akak pun jarang dh g blog kawan2...bukan ape biler demam melanda ditambah ngan selsema n batuk2, badan lesu n nak melepek jek...sempat arrr on9 tapi kejap jek...cari bantal semula

EDDIE YUSTIN said...

Assalamualikum...boleh tak izinkan saya link blog akak...moga di permudahkan segala urusan oleh Allah SWT