CITARASA RINDUAN

Wednesday, June 2, 2010

LOGO KELAB BLOGGER TERBARU

Assalamualaikum..
Buat peminat kelab blogger khususnya para blogger pasti mengenali kelab blogger yang diasaskan oleh Ben Ashaari..

Aku copy n paste apa tujuan kelab blogger ini ditubuhkan.

Tujuan kelab ni adalah untuk mengumpulkan semua blogger dalam satu 'pondok ' dan memudahkan untuk promote entri masing masing ... disini juga boleh diadakan diskusi ... dan yang paling penting ialah , penyebaran maklumat secara pukal... Jika ada sebarang maklumat terkini , boleh disebarkan dengan satu mesej saja ..


UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA KLIK SINI

8 ulasan:

BEN ASHAARI said...

terima kasih ayu..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

merah itu meriah...he he he..

wah kak...new layout yerk
tp zana prefer yang lama coz' rasa cam leceh sikit plak utk click READ MORE utk baca citer selanjutnya...he he he...tp apa2 pun..nice work.

you have been tag:
http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2010/06/giveaway-cayang-ibu.html

jgn lupa join yerk

A-Y-I-E said...

Kepada sis,saya harap anda tiada masalah dengan blog yang saya telah kerjakan ini.Selain itu, sis boleh jadi posmen sebentar??Hahahahha

Tolong pesan kat Pakcik Ben Ashaari, usaha beliau untuk promote tentang blog-blog sangat bagus.Selain itu, saya cadangkan agar Ben, dapat juga promote di MIllatFacebook.Com

Bye...nak tidur dulu.Terlalu penat la sekarang ni...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sama-sama ben..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

zana

tq sayang kerana singgah ke blog sis..rumah baru nie ala2 kemas gitu...tapikan mmg kak suka ala2 ini.. nampak rapi

hope kalau satu hari sis rasa nak tukar..sis akan ubah macam dulu2..

bab tag..alahai............lari..

kikikiki

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ayie

buat masa sekarang..rumah baru ini amat selesa

tang posmen tu..alahai..ben pun macam awak..penat agaknya...sis pun lepak...maybe dah nak hujung minggu..badan rasa lain macam..cuaca yang terik..panas ala2 nak demam..

apa2 pun banyakkan minum air masak..hope awak sihat selalu

kella said...

kak ayu.. kita pun dah join juga semalam.. ramai jugakkan orang yang dah join, hari ni makin ramai juga yang join! hehehe.. tak tahu nak mula dari mana pulak! huuu..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella

tq join yer

mmg best tau...tak ada blog pun leh promote apa2...kan byk faedahnya