CITARASA RINDUAN

Sunday, June 20, 2010

AWARD DARI KASIH SUCI UNTUK CITARASA RINDUAN...





Sila link org yang bagi award kepada kamu.
semestinya si cantik manis KASIH SUCI...
terima kasih serah award nie kak sis....memang sis suka banget...I LIKE PINK COLOUR, n like u


Nyatakan sebab-sebab anda suka kaler pink.
  • Pink sangat cantik...
  • sangat cantik pink itu....
  • pink itu terlalu - lalu cantik....
  • cantiknya pink itu.....

Sejak bila anda suke kaler pink.

kena mimpi malam nie...sebab kan...ayu suka warna nie sejak azali..ianya muncul dari diri...terus lahir menjadi reality, entah-entah time kecik-kecik Ibu ayu selalu pakaikan baju dan aksesori warna pink...

Nyatakan 5 barang paling kamu sayang b'kaler pink.

  1. Bajuku
  2. set cadarku
  3. tudungku
  4. selipar dalam umahku
  5. seluar dalamku.....(kikikikikik, baca senyap-senyap...saje bikin korang terkejut......)

Snap picture kamu dgn barang kamu yang kaler pink itu.

eik, sis tak sempat nak snaplah pic untuk kesemua barang-barang kesayangan sis tu tapikan....untuk tidak menghampakan korang jom layan pic lama aku yang ada warna kegemaranku






pic perkahwinanku


pic terbaruku bersama Umai..yang turut memakai baju dan aksesori pink


pi kenduri kawin pun nak bertudung pink...


yang nie, untuk CITARASA RINDUAN..
ayah cat ikut warna kegemaranku...pink colour....
Tagged kawan kawan kamu yang minat PINK jugak.

EIK,aku kena mimpi nie...macam CMG katakan kalau dapat award....tapikan. Khas untuk pengemar pink colour..jangan segan silu, mai ler amik award nie (rasanya kalau pak tua a.k.a PAK TUA minat warna pink, leh angkut sekali.....hehehhehehe)


OH YER, teringat kat eija zakuan a.k.a. sweetmama, masa kat poli dia suka guna barang-barang warna pink.....(kawan time poli 99).....kamu harus terima award nie...

3 ulasan:

Zaidah said...

anak akak suka warna pink...klu bleh semua barang dia warna pink...hehehe

cikgu isza said...

boleh terima pink untuk baju ngan tudung jer.. so xleh buat tag ni yer..?

EiJa ZaQuaN said...

hehehe..thanks ayu..camner eija bole x perasan n3 ayu ni ye..dh lama pulak tu n3 ni..

okey nnti eija amik ye..akceli eija pun prnah terima award yg sama dr blogger lain..tp ayu dh bg ni ..eija tetap akan amik jgk ..terima kasih ingt kat eija..