CITARASA RINDUAN

Thursday, June 3, 2010

CIKGU ISZA NAK TERJAH JOHOR................

pinjam pic yer cikgu isza


Assalamualaikum..selamat petang khamis kawan-kawan..

Terharu petang nie, bila ayu dapat call dari seorang blogger yang sangat disegani...yang buat tak best tu....line maxis kat kampung ayu nie ada biol sikit...alahai...sekejap jer dapat dengar suara cikgu isza...manja..lemak...merdu....sure orangnya cantik macam dalam gambar diatas ( ayu cilok dari blog cikgu isza)


Kalau tak ada aral, cikgu akan berada di Johor selama 4 hari iaitu jumaat- isnin

Oleh itu, ayu nak ambil kesempatan nak kumpul kawan-kawan blogger yang berada di johor untuk jumpa a.k.a gathering ngan blogger semekar kasih......

Ikutkan masa yang ayu pilih adalah

HARI : JUMAAT
WAKTU : 5 PETANG
TEMPAT : DANGA BAY
macam biasa,. kalau korang free time tu...jom kita kumpul ramai-ramai...

leh lah beramah mesra dengan cikgu isza yang terro matematik......


SEMOGA ADA JODOH KITA JUMPA cikgu isza

yang nak join tu..tinggalkan komen anda.....TERIMA KASIH..

5 ulasan:

Lelord said...

muahahahha x dpt meghadirkan diri lagi...sok my darling balik sini...
xpe ayu one sweet time nanti kite jumpe ek..

kimsalam kat sesape yg join tau

Siti Indrawati said...

salam ayu...x leh nak janji yea hati memang nak jumpa bloger2 hebat..apa2 pun kim salam yea ngn tetamu2 yg dtg dr jauh..

Siti Indrawati said...

salam ayu...x leh nak janji yea hati memang nak jumpa bloger2 hebat..apa2 pun kim salam yea ngn tetamu2 yg dtg dr jauh..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis lelord

wow sukalah tu...en suami dah balik..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ct

insyallah......kalau ada jodoh jumpa...amin