CITARASA RINDUAN

Sunday, June 20, 2010

OPOCOT........AKU KENA TERJAH LAGI


Assalamualaikum...hari nie memang aku sibuk benor kat kedai....siap jer masak lauk pauk tengahari..aku terus terduduk kat kerusi chasier...penat sesangat ari nie....tak layan pelanggan..bior pekerja aje yang layan.

Hari nie hari bapa, budak-budak dah nak naik sekolah...mak-mak orang pakat malas nak memasak...(bukan depa malas sebenarnya, maaf eik..tak sesuai gitu)...sebenarnya depa nak manja-manja ngan en suami..biasalah...dah ari bapa...tu yang kena sambut ngan redha hati...

Jadi, para bapa...mai hulur duit bebanyak,....kami kaum ibu nak makan nasi kat luar, nak order KFC, PIZZA....nyami.....maka dengan rasminya dapur tutup....(boleh gitu...wink..wink...., ada yang kena tidur luor malam nie....)


Bila aku dok godeh-godeh hp kat chasier...eik, aku terlihat seorang wanita yang amat ku kenali....masa nie, Wanita tu dok kat dalam keter lagi..
Tapi...........................alamak..ada seorang lagi...nie masih lum kawin...(siapa dia yang istimewa?..tugas ini amat berat untuk kita...korang baca ala-ala lirik kartun kegemaran Umai..)


Nak tahu siapa dok terjah CITARASA RINDUAN tanpa apa-apa warning.....tu hah....depa kat bawah nie...


>
< < < < < < < < < < >
< < <
tara...

my best friend

ISMA HASHIM DAN KAK DIAN



Korang nak tahu apa perasan aku time tu?....aku memang terkejut sesangat...bukan kata dalam mimpi..rasa nak tampar aje pipi aku yang dok berminyak..ahakss...

Yang penting inilah reality...


TERIMA KASIH DAUN KELADI..esok-esok kunjunglah CITARASA RINDUAN lagi...

ps: kawan yang paling teristimewa adalah mengambil berat antara satu sama lain






3 ulasan:

eija zaquan @ sweetmama said...

salam ayu..wah syoknye bila kwn2 dtg terjah...btol tu..kwn yg baik kwn yg take care each others..heheh translate kan jerk ayat ayu td...

Kengkawan said...

bila tgk gambar tu... rasa nak terjah gak.. nyami!

Eastma @ Ais'mah Abu Hashim. Institusi; KUIS,Bangi. said...

haishhh... rindu pulak nak makan masakan kak ayu... aahai kak ayu cayunk... rindunya rasa... :P