CITARASA RINDUAN

Wednesday, June 2, 2010

ALHAMDULLILAH..SEKALI LAGI AKU BERJAYA MEMENANGI CONTEST~ TQ KURASAKAN SOMETHING~




SYUKUR KEHADRAT ILLAHI

Sebenarnya aku join contest nie bertujuan memeriahkan majlis..maklumlah...Abang ee adalah salah seorang blogger yang amat dekat dihati.... dikenalkan dengan blogger sifuku iaitu ben asshari....Mengenali Abang Ee, aku merasakan dialah sahabat blogger yang banyak memberi kata-kata semangat untuk aku terus berblogging....Jua, Abang ee, merupakan seorang blogger yang bagiku amat berdidikasi...berpendidikan tinggi namun peramah..

Selain itu, contest kurasakan something merapatkan aku dengan para blogger yang lain...blogger yang turut memeriahkan contest adalah seramai 59 orang,sebuah contest yang amat ramai bilangan pesertanya...namum begitu mahsyur dengan setiap apa yang aku pelajari....kenal siapa yang kupanggil kawan dan kupanggil abang...mahupun kakak..

Tahniah untuk anda semua....kerana 59 orang adalah pemenangnya~anda semua adalah layak~


Jua, tahniah keatas kemenanganku..
Kutitipkan kemenanganku kepada :-

  • En zalie, kerana dialah satu-satunya abang yang kuanggap kawan, lawan, sahabat dan merasai semua saat indah dan sedih atas jiwaku
  • Kepada kedua ibubapaku yang berada di kampung Felda Tenggaroh 1, Mersing
  • Kepada kedua ibubapa mertuaku yang sentiasa bersama-samaku
  • kepada ahli keluargaku...ipar duai....sesungguhnya kalian adalah teristimewa
  • Jua, kepada abangku Azlie ayes dan kakaku Enn...anda penitip semangatku diatas muka bumi ini...
  • Kepada para blogger seperti Ben Ashaari,Mat gebu, kak Ummi, kak liah, Kak ain, kak lelord. zoro, azieazah, kella (matahari), sis aidil, Azila (katanya azila), ayie, Cikali, hawa chilaybaey`s, ain, yanie sibudak gebu, Kasih suci, hawa, jaja, Kak ayu(kpj), kak aja, kniedaz, mat-et, kak rizan, honey, sugar spices, kak yatie (berada diperantau)dan semua para blogger yang aku sayangi (maaf sekiranya aku tertinggal nama kalianyang lain) anda semuanya adalah yang terbaik
  • kepada sahabat FB ku KD, si kembar berdua...anda kesayangan beta....

TANPA ANDA, AKU TIDAK BERGELAR PEMENANG...SEMANGAT KALIAN KUPINJAMKAN UNTUK MEREALISASIKAN IMPIAN...

20 ulasan:

JaJa'Z said...

tahniah kak ayu....akak memang tiptop laaaa..hehehhe muahhh muahhh kat pipi gebu akak..

eqbalzack said...

Tahniah! ayu...
ayu buat homework kot sebab tu byk isi yg ayu keluarkan dalam slogan...

rezeki ayu sekeluarga...

abg aa dah sampai malaysia....hadiah dah ada dalm tangan abg ee...hehe

jgn lupa emel k...

Mat Gebu said...

Tahniahhh puann....ishh formal gila panggil mcm tu...hahaha, mmg rezeki mu senantiasa murah....alhamdulillahh...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

jaja

terima kasih jaja..
kak bersyukur dapat kenal kawan-kawan blogger. Dari sini,.kak kenal erti persahabatan..amin

muah2...juga utk kamu..

Mohd Sukur Ibrahim said...

tahniah sis..
bertuah sis dpt menang..
betul la org cakap..dimana ade kemahuan disitu ade jalan..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam abang ee

seronok dapat kenal abang ee dan abang aa....

semoga hubungan kita sentiasa diredhai oleh illahi..

tak sabar nak bawa family ayu bersua dengan abang ee dan abang aa..
semoga terlaksana satu hari dan ketika..amin..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam juga kepada CMG

memang CMG suka formal ngan ayu...alahai...suka suki untuk CMG kikikiki

alhamdullilah rezeki ayu dan keluarga...murah rezeki ayu singgah ke rumah CMG lagi...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

syukur

terima kasih atas nasihatmu

sesunggunya kamu salah satu sumber inspirasi untuk sis lebih maju...amin

kau yang insan yang teristimewa....jua istimewa dimata kami..

Mamamya said...

tahniah sekali lagi ayu...akak dah jangka ayu blh menang.....mmg best slogan ayu tu....akak baca pun senyum2 sendiri... :)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

TERIMA KASIH KAK LIAH

ayu memang hargai kak liah..
kerana anda adalah kekuatan ayu...

tang senyum tu..ayu rindu kat anak2 kak liah...(bila jumpa lagi?)

Lelord said...

tahniah ek...eee'eehhh ade nama akak suke2

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis lelord...suka sampai post 2 komen..kikikiki

ayu hargai..muah2x

SHAZA said...

tahniah coz menang!!!!

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

shaza

terima kasih..
semoga 1 hari ada contest yang lain..ayu akan ajak shaza join..

kasih suci said...

tahniah kak...
memang murah sungguh rezeki akak...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

KASIH tq sayang

kella said...

tahniah kak ayu! waaahhhh.. menang yee..
ye ye dapat hadiah ..
kita tumpang gembira untuk akak.. nak tumpang adiah mana boleh..hehehe..

kaw la akak punya slogan tu..

tunoor73 said...

congrat ayu....akak dah banyak masuk contest tapi x der yg menang...akak jenguk gak contest abg ee tu..tapi x pandai nak wat slogan..heheheh...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella
terima kasih yer..
nak tumpang adiah...rasanya kak pun dok tunggu abang ee senaraikan apa hadiahnya..mana tau.makanan..leh kongsi sama2

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam kak..tunoor

kak...ayu kan kadangkala suka join contest yang senang aje..

tu yang bila join tercetus nak ada irama...dah terbiasa...

tq atas wish kak tu..
semoga 1 hari ada contest lagi...kita sama2 join tau..