CITARASA RINDUAN

Sunday, October 9, 2011

Kukubesi Manipulasi di Kulaijaya

Korang kenal dengan photografer yang terkenal di Malaysia???

Siapa tak kenal dengan  photographer kukubersi manipulasi memang rugi ooooooo…. Ingat lagi majlis perkahwinan angkasawan Negara? Gambar pra perkahwinan dato dengan isterinya doctor halina yang mencetus kontroversi gara2 wife syed mudzafar terbang ke langit bersama kasut NIKE???... heheheheh  Terbaik!!!!

Bila Saiful Nang (SN) dan kukubesi (KB) bergabung semestinya idea mereka lebih menarik dan tercantik…



Kami warga Johor berbesar hati apabila KB mencemar duli singgah ke Kulaijaya pada 9 Oktober 2011 dari jam 2 petang - 5petang, beberapa kenalan daku terutamanya blogger abang Zen (jua photographer ) mengambil kesempatan bersua dengan KB….  Belajar menembak dan beberapa skill semestinya banyak ilmu yang mereka dapat pelajari dan berkongsi bersama2


Jom layan gambar2 mereka..





PS: Yang pasti aku tak join, Rugi kan?? Sangat!!!!!!!! rugi… kredit to Bro Zen Aznee

11 ulasan:

cik cek said...

Pakar2 photographer...banding ngan kita ni...macam langit ngan bumi kan Ayu...tapi nak wat camana kan...tak de sape lagi yg nak amik gambo masak2 kita...seniri masak...seniri tangkap gambo...seniri makan..eh2 tak makan ramai2...he he...
Ayu...ni kak cek bwk kuih cara inti kaya ni..jgn lupa makan tau..:D

Citarasa Rinduan said...

kak cek--
amboi.... makin terliur tekak ayu nie...
fuh!!
kalau mengandung sure ayu dah pi terbang ke teratak cik cek.. hahhahahah

aimie amalina said...

waaaaaaaaaa
jeless nye tgk ni kak
hehehe
suke sgt
sebb suke fotograpi jugak
heeee
besh2!=]

Citarasa Rinduan said...

aimie-
bestkan...
tapi tulah...k.ayu tak ada kesempatan, layan pelanggan.. maklumlah hujung minggu kan>>>

yes!!!!!!!
kita ada minat y sama

Niena Pengembara Ilahi said...

InsyaAllah nnati kak ayu ada lagiii peluang tu :D

gadisBunga said...

bila otai2 fotografer bergabung - pasti meletops lah jadik gambo-gambo sume. pergh kan?

*saya baru abis tgk fantagiro ni. hihi. and satu lagi, gambo adik saya boleh je bagi, tapi kualiti gambo tak best sebab tak sempat nak handle sume sorang2. n mekap pun ala kadar je. tema sweet, nice and simple. :D

eelobor said...

Bias kelas kukubesi boleh tahan harga nya

Citarasa Rinduan said...

niena--
amin, moga ada kan?

GB--
kamu kan peminat fotografie..
lagilah gambar2 kamu cantik2 belaka...

**
ala... syerlah sayang, nak lihat gak rupa adik kamu.. hehehem abaikan pujuk rayu kak ayu**

eelobor--
pasti........

~izan~ said...

bestnya kak..sifu2 terkenal tu.bila la izan nak pndai mcm mereka.huhu..mmg tak pndai2 la sebab amik gmbr pun main ikut suka jari je snap hehe...

Citarasa Rinduan said...

izan--
awak punya pic pun ada seni..
suka kak ayu layan blog awak............

kak pun tak reti2 dik, guna manual jerlah.. hehee

bujal X said...

saya tak kenal pun~sebab tak minat fotografi~keh keh~~syok sendiri je lebih~