CITARASA RINDUAN

Friday, October 14, 2011

Nafsu ku dah tertunai.. Oh!! Angry Bird..

Dek kerana hasutan sesetengah blogger yang tak abis2 buatkan aku rasa nakkkkk sangat.. akhirnya

Tara…..





Berjaya jua aku nak capai nafsuku nan satu terhadap virus si angry birds….

Huhuhuhuhu….. selipor angry bird RM 12.90 macam mahal jer kannn?

Umai? Dia tamo… tetap pada pink colour, aku pilih itik gambol2…. hahahhaha




PS: agak penat beberapa hari ini, mungkin jadualku masih pad, dan semestinya ku tidak dapat berlamaan didepan lappy.. nak ke KPJ Abdul Samad dalam jam 3.30 nanti.. menjenguk pakcik En Zalie yang diserang demam panas, (kena tahan dan 3 hari..) doakan dia cepat dcaj ya…


Selingan : perasan tak kaki aku terlalu banyak nampak urat hijau, kenapa eik? Orang kata sebab aku asyik mengunakan kaki yang terlalu kerap.. oh!!! Macamana nak mengandung kalau asyik buzy memanjang..

33 ulasan:

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe fanatik la akak nie ;)

intan morsalin said...

comel jek...

Sari Yusa Ibrahim said...

hehehe.. terbaeklahhh!! Ayu, org kata urat hijau tu psl ada lggr pantang ms dlm pantang, ada ke??

Citarasa Rinduan said...

niena--
hahhahahha..

intan--
sangat cute kan...

kak sari--
yer ker??
adeh!!!!!!

azam said...

hehhee...sampai camtu sekali kan....virus angry birds ni

Citarasa Rinduan said...

azam--
sangat kann....

Kalamhati said...

ambuih ayuuu..hehehe

Lelord said...

banyak berdiri tu pasal urat kuokot...heheheh jom ngandung

Kakzakie said...

Terbalik mak budak yg suka AB anak tak minat pulak ye... Umai takut muka burung tu garang hihi...

Fara said...

Kasut Umai comel gile! Kasut ibu tu, amboi...mrh aje si burung tu. Tp kaki ibu comel. Kecik je. Hiks~

diana said...

lawa eik..
hehhe

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

anak akak dua beradik tu pun fanatik angry bird skrg ni... kalau kakaknya tu.. sanggup simpan duit belanja sek sbb nak beli barang jenama angry bird yg dia berkenan.. hehe... yg adik plak mmg tak bwk duit belanja sbb tadika lagi.. so.. sibuk dok pesan2 kat kakak mintak belikan.. tp duit tak bagi.. hehe..

itu selipar sgt cunlah!

Yasminhamid said...

hehehe..kiutnya...

ieda said...

ahahhaha angry bird jugak ! ..
ekekek ieda lak bosan duk dgr org cerita pasal angry .. angry .. angry bird nie ekekek :)

cik pulau said...

ahahaha.comel la kak..
nnti pos ke pulau satu yerr..haha

makdara TERdiva said...

nak satu :)

cik cek said...

weee....cute...come....angry bird...ngape angry bird ek....Ayu tak angry kan...he he...

p/s : semuga en.zalie cpt sembuhnya...Insyaallah...

munna said...

comelnya selipar tu..... munna je blm lagi ada apa2 koleksi dari burung pemarah ni

wan nurul hezrina said...

fameslah angry bird skangniekan..cumill

Mamamya said...

amboi2...selipar angry bird pun ada yerk... :D sejujurnya smpi ke hari ini akak x penah sekali pun main games angry bird yg semua org dok citer sana sini..... huuu...

kak zmah said...

comey

nyanyisunyi said...

Assalam...ayu syg..
ingatkan t-shirt je ada angry bird rupanya sandal rumah pun ada..cun sgt...nak kena cari satu ni...

Izan Ishak said...

ayuuuu...buat izan teruja je nak beli selipar camtu jgk. comel!!!

kalau ayu urat kaki timbul kat kaki...izan plak dulu2 masa peknen yg 1st urat2 timbul kat tgn...sampai sume org tegur....tp lama2 hilang...

abis tu ayu rasa sakit2 tak kaki tu?

miloais said...

angry bird jugakkkk!
heheheheh

wish your hb cepat sembuh ye...

ps : comel aje selipar2 tu!

Along Maklong said...

Ayu..
maklong doakan semuga en. zalie ayu tu cepat sembuh dari demam panasnya..
kena jaga diri sendiri sama.. tidur cukup rehat pun kena cukup..

mamaNoriz said...

hehee,

tertewas gak akhirnya...

tpi puas hatikan...

mmg cute lah!

azieazah said...

Sweet!

Jika berhasrat untuk mengandung dan perlukan rehat lebih, mungkin kena ubah sedikit rutin harian. Atau perlu seorang pembantu untuk mengambil alih sebahagian kerja. AYU cuma memantau dan kurangkan tenaga fizikal.

Semoga segala yang dihajatkan akan terlaksana nanti.

Yana Shaiful said...

comelnya selipar tu..nak jugak!!

ziraziz said...

laa, peminat angry birds jgk ke.. :P

ziraziz said...

laa, peminat angry birds jgk ke.. :P

ziraziz said...

laa, peminat angry birds jgk ke.. :P

ziraziz said...

laa, peminat angry birds jgk ke.. :P

ziraziz said...

laa, peminat angry birds jgk ke.. :P