CITARASA RINDUAN

Saturday, October 8, 2011

Bersantai-santai ke Sedenak...

Jutaan terima kasih ku ucapkan kepada blogger tiffinbiru yang sudi menerima kunjungan kami sekeluarga ke terataknya pada petang 7 oktober 2011..

Kunjungan kali ke 5, namun bila berhadapan dengan family cik mat gebu, 100% perasaan malu hilang begitu sahaja, gembira tak terhingga berhadapan dengan keramahan dan keselesaan layanan bila mengunjungi family cik mat…




Lagilah dihidangi dengan masakkan dan kuih muih yang melazatkan.. terima kasih sekali lagi cik mat, moga tak serik dengan kunjungan kami sekeluarga….



PS: husna makin comel…..


Selingan~~~tahniah buat penjawat awam, kerana dapat bonus setengah bulan atau maksima RM500……Peneroka felda akan menerima durian runtuh, terima kasih Malaysia
(modem aku buat hal!! Apa pun tak boleh)

25 ulasan:

Fatin Mraz said...

seronoknya dpt bersua kwn blogger..;)

Zaliedana said...

Kak AYU,Alahai jelesnyer,dah 5kali akak jumpa Cik Mat ya,uishh,mmg teringin sgt nk jumpa jejaka sedenak yg pandai memasak n xlokek ilmu nih,bertuahnyer kak ayu..Teringin juga nak jumpa akak ayu yg cun ni..

gadisBunga said...

cemana la agaknya rupa mat gebu ye? :D

anyss said...

Assalamualaikum,
Errrrr...tetiba je lapaQ tngah2 mlm buta ni hu hu hu -----> bila lah blh rasa masakan en mat GEBU ni ya?

azieazah said...

En Mat Gebu patut masuk Master Chef Malaysia laaarrr.. Dia handal masak. Tengok satu gambar masakan dia jer dah terpikat!

jeBateja said...

kalau poei ghumah pakar masak mmg csmtu lah kak...cubo poei kodai org pandai masak plak....ahakz...mee bandung satuuuu.....ahakz...ahakz

Citarasa Rinduan said...

fatin mraz--
walau CMG kurang sihat, batuk2 tetap gak gagahkan diri melayan kami skluarga...
seronok sangat2 dengan layanan CMG sklrg

zaliedana--
ada jodoh kita bersua ya dik... insyallah.. kita serbu lagi ke teratak CMG

Citarasa Rinduan said...

GB--
jejaka idaman malaya, semestinya sempurna...
jom, sama2 kita santai2 ke sana, kak ajak betul2 ya..


annys--
waalaikumusalam
memang enak dan lazat air tangan CMg, ada jodoh, ada masa jom gather2 ke sedenak.. ajak gadis bunga ya..


kak azieazah--
wah!!!!!!!!
setuju.. hehehheheh....

jebat--
amboi2 budak nakal nie...
hahhahaha.. bila nak ke citarasa rinduan??
heheheheh.. kak tunggu

E-na Lovely Kitchen said...

meriahnya makanan yg cmg sediakan...mmg rajin betul kan...best gather2 jumpa kwn2 maya mcm ni..moga CMG cepat sihat...

Citarasa Rinduan said...

e-na--
terima kasih singgah sini...
alhamdullilah. moga CMG cepat sembuh..
kasihan gak dia batuk2...
musim kan..
part makanan dia mmg hebat memasak

Mas said...

seronoknya ayu...
selalu jumpa che mat ...
hmm..rajin betoikan che mat tu...
macam2 dia masak...
sedapppnya tengokk...

Mamamya said...

seronoknya ayu.....teringat kat cmg yg ramah tamah tue... :) ntah bila la akak nak smpi ke sedenak lagi sbb hujung tahun ni dah pindah ke melaka....

Sunah Sakura said...

datang sedenak memang takleh malu...hehehe...

husnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Gee® said...

seronoknya dia dpt jumpa abg chef tu... kak gee pon teringin nk jumpa ayu... bila ek?

Kalamhati said...

bestnye..teringin nak rasa masakan Che Mat..dan jumpa ayu juga..insyaAllah one sweet day!

Lelord said...

bestnya...bila akak dapat jumpa ayu ngan CMG agaknya

insan_marhaen said...

best ya.. kalau dapat singgah ke rumah blogger yang kaki masak nih.

gebu selalu...

Along Maklong said...

kejelesan melanda.. bestnya..!!
peneroka bakal dapat durian runtuh tu yang paling best kan ayu..

aimie amalina said...

haiyoooo
vile la nk smp sedenak nii aihhh
walau dh pnah dok JB
x smp lagi
huhuhuhu

cinnamon.com said...

meriahnya makanan kat meja tu...

Ati Masrif said...

salam ayu,

1st pic tu ke mat gebu?

amboiii...cantik2 dan unik2 nya
segala pinggan mangkuk mat gebu tu ye

baru kita tau yg dia dok di JB
sama dgn ita - MM juga ye :)
wah semua pakar memasak dari JBlah

cik cek said...

Bestnya Ayu ke rumah CMG...mesti sedapkan masakan dia...bilala pulak kak cek dapat jumpa Ayu pulak ek...satu masa ...satu ketika nanti...Insyaallah...:D

ziraziz said...

besnye...mst sedap2 mskn dia..slalu g usha blog tiffinbiru..tgk kat blog tu mcm2 ada...

Zul Fattah said...

semnjak saya jd blogger ni.. x pernah lg bersua muka dgan kawan blogger lain.. haha.. mesti bestkan, dapat makan yg best2.. dengar cite yg mat gebu tu.. power bab2 masak ni?

Bigdaddyz said...

sedap2 makanannya hari2 datang pun tak per...hehe