CITARASA RINDUAN

Wednesday, October 12, 2011

Wordless Wednesday (Part 16) Sesuatu untuk anak daraku..





Selingan: sampai rumah jam 6.30 petang, agak lama di hospital, terus membeli barangan mentah citarasa rinduan, sekarang ni rasa sangat penat…. Maaf andai aku tak sempat merempit  ke blog sahabaktu sekalian, salam sayang dari aku khas untuk korang…

16 ulasan:

azieazah said...

Wahhh seronoknya UMAI dapat hadiah. Nanti jangan nakal nakal yaaaa...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dpt hadiah dr ibu..ummi punya ibu tak beli ke?huhu

kak ayu, air zamzam tu bkn murah..tp free kat sana.kami beli botol je dan tadah dr paip sendiri.

Niena Pengembara Ilahi said...

:)


suka dia dpt adiah ye :D

gedek! said...

tak lama lagi jadi blogger ni...!

siti murni said...

excited la anak dara Ayu..dapat hadiah..kita pun nak jugak..boleh?hihi...

ckLah said...

Bertuah anak daramu...:D

siti ika said...

untungla...~~ hehe..

IMANSHAH said...

tuntutan zaman sekarang ayu

eelobor said...

wowww...umai dapat hadiah dari ibu...

Kalamhati said...

waaah umai dah jd pakar IT..=)

ieda said...

senyum manis di lemparkan buat ummi tersayang sbb dah belikan ! :)

cik pulau said...

future blogger ke ni??
ekekeke..

ibuintan said...

wah... hebatnya hadiah umai, leh jadi blogger jugak lepas ni


akak sayang ayu juga... tkasih dik

kasih suci said...

wah bestnye Umai dpt hadiah...rajin2 belajar ye dik Umai...

suha said...

suke tol die dpt tu ye (^_^)

Izan Ishak said...

seronoknya umai dpt hadiah! senyum sampai telinga.