CITARASA RINDUAN

Sunday, October 9, 2011

15 Oktober 2011 ASST dipasaran...... Jom pakat beli sama-sama

Ingat lagi tentang entry novelog puan Melur jelita yang popular bertajuk Awak Suka Saya Tak??? kaki peminat novelog pastinya tertunggu2..

Kini perkembangan terbaru, novelog puan Melur jelita sudah siap di novelkan, manakala tarikh pelancaran buku ini adalah pada 15 Oktober 2011 (seminggu lagi lahhhhhhh)

Jom!!!!!!!



Ramai2 kita pakat beli novel ASST dipasaran…. Tak aci kan, kita tak tahu kesudahan novelog ini di blog puan Jelita, nak gak tahu ending kisah cinta Hilman Yong dan Intan Zulaikha…….



16 ulasan:

Melur Jelita said...

Wahhhhhhhh pantasnya Ayu jelita..terimakasih ya dik..Muahsssss

aimie amalina said...

waaaa
kak ayuuuu dh promote nihh
lame bebeno aihhh
x bce novel
walau minat...nak belii la =]

Lelord said...

sapa nak banje akak? ayu ek

Citarasa Rinduan said...

kak melur--
sama2 kembali kak...
moga ASST mengegarkan peminat kaki2 NOVEL.. amin

aimie a.k.a lily--
jom dik, kita pakat sama2 beli ya.......
support kawan2 blogger...

Citarasa Rinduan said...

kak lelord-
ayu tolong belikan ya, post macamana eik?????

eqbalzack said...

salam ayu,
terima kasih msg abg eq smlm. busy sikit sebab kakak buat birthday anak dia. mlm baru sampai rumah.terima kasih sebab panjangkan tali persahabatan antara eqbal dgn cik mat gebu. susahkan ayu dgn zali ke rumah MG tu. insyaAllah ada rezeki mmg nak ke sana...

Zul Fattah said...

best ke kak novel ni? erm.. hehe..

eelobor said...

nasib baik la aku tak minat membaca sangat

Mamamya said...

akak dah lama x beli novel dik....last masa zaman kat U dulu kot....

AIEN NOT ALIEN said...

best ke kak? nak belikan untuk mak...

mak suka baca novel.. :)

Tinta Emas said...

mesti best ceritanya kan?..adik ipar saya mungkin akan beli...sebab dia suka baca novel...

tun_telani said...

kak ayu sayang.. suka baca novel ye.. tun x suka baca novel melayu. sbb mama english teacher kot, kat umah tu penuh novel bahasa inggeris je.. anak2 pun jd terikut2 baca english novel. hehe

sahromnasrudin said...

ini kene habaq mai kt wife sy..dia sgt suka novel huhuhhhh

maszmadi said...

lm x baca novel... rs susah nak mula balik coz ada si kecik tu, nnti dia tumpang sekaki laks.. huhu

Fara said...

Saya mmg cerewet gile bab baca novel. Novel yg totally sy reject adalah novel cinta. Sy jenis cpt mengantuk klu cite meleret. Tp sy sgt suke novel berkisahkan masyarakat. Mmg tak lekang dan sentiasa melekakan.

Wanita Mutalib said...

ta pun tak baca novel ngee :p