CITARASA RINDUAN

Monday, October 24, 2011

Potong.................



Panjang????



Kasi pendek jer!!

Dia tamo kat salon yang mahal2…. So, senang cerita aku hantar kat member aku jer…. Harga pun murah… RM 5.00




Hah!!!!!!!!!!!! Kan dah comel, bulat……….

PS: malam nie aku tidur awal, masih ada mengantuk pulak, selagi antibiotic tak abis aku bijak uruskan. Nanti lambat baik… heheheh

Tapi nak habaq yang aku tersangat sukaaaaaa sangat, thanks pada blogger ini, kamu memang sangat penyayang… Miss u

16 ulasan:

insan_marhaen said...

anak kecil, potong macam mana pun tetap comel

Queenie said...

betul cakap IM tu...
kata org dulu2 kalau potong pesen tudung periuk pun still tomey...

*tudung periuk*? heh3..

norhidana said...

alahai mmg comel je...bolat je...

p/s: kak,tq sbb ingtkan dana psl entry kak amy tu,dana tak tau pun itu cume fitnah je kak... smlm dana teringat2 je tau... ish rasa berslh lak dana nih....

anisalya said...

cute. kena sgt la dgn mukanya tu.

wan habibah said...

sweet je rambut baru

Niena Pengembara Ilahi said...

cakkkk..kan da bulat rambut tu! :D

wan nurul hezrina said...

mcm rambut amoi amoi..heheh cute

Asrul "iLham" Sany said...

alalala comelnye anak akak

:D

Fara said...

Wahhhhhhhh! Stylo gila rmbt Umai!

Liza said...

fuhhh...Liza ingatkan potong apa td...cnfius cheq...hihihhi

Nur-nba said...

Comelnya.. sesuai sangat dengan wajah anak Ayu..

cik cek said...

Comelnya Umai....
Tetiba teringat anak dara kak cek masa kekecik dulu...kak cek potong seniri rambut dia...pendek...sesekali bwk gak kekedai...bila dah beso...tak hingin dia nak potong rambut pendek lagi...he he...dia kata...dont force me to cut my hair short...alamak....time kecik2 sesuka ati kita je kan nak buat rambut dia camana...dah beso...sudah tak boleh oooo....

munna said...

hari ni pun munna bawa potong rambut meya...tapi cantas depan je...

wahida said...

rambut pendek comel kan nok...


umai boleh geng ngan auntie la sayang...auntie pun rambut pendek gak..

Zul Fattah said...

comel manja je.. haha.. biase r tu.. budak2 kak..

oh.. Semoga cepat sembuh ye kak

miloais said...

comel hoccay!

ayu tak sihat lagi ke???
moga cepat sembuh ye...