CITARASA RINDUAN

Friday, October 28, 2011

Rezeki, macamana nak diet nie


Susah oooooo nak diet, pemberian mak saudara en zalie..
Sangat sedap……….

Tuan rumah tak ada, ini entry auto post

26 ulasan:

azam said...

sedapnya......:) minta skit

autopost pun xpe

cik cek said...

Ayu....
Sedapnya....tak larat dah nak makan ke...bolehla kirim2kan kat kak cek...suka kek ni...nak buat kurang rajinla pulak...

p/s...demam dah beransur pulih ke...kak cek masih dok batuk lagi ni...adoiai...

Fara said...

X yah diet Ayu! Ayu slim. Diet utk kesihatan ok. Hiks~

Kek tu, klu sy pun tak kisah pape da. Hahahaha!

abah khalisha said...

Diet tolak tepi dl

nur said...

tuan rumah ke mana?
enaknye kelihatan kek di kala kelaparan..
rindu pada blog citarasa rinduan..

Queenie said...

meh...meh..baling jer kat sini sket!
boleh ker kongsi2 lelemak tuh! hehehe...

apa citer mersing ayu?

cucu umie said...

aishhh,....nak sikit sis.. sedaplah kuih tu..haishhhhh

ieda said...

alarrrrrrrrrrr ayu... bukan selalu makan tuuu :)

diana said...

tengok pun tau..
dia sangt gebu!heheheh

Kakzakie said...

Kalau Ayu makan berkilo-kilo pun Ayu tak boleh catch-up saiz kakaklah. Ayu tu kuruslah sayang...

maszmadi said...

bg la kek roll tu kat masz, kak ayu diet kan... hehe

kakcik said...

Rezeki jangan ditolak. :)

wan habibah said...

me pon tgh diet.. tp asyik tak berjaya

wan nurul hezrina said...

ariniepun dapat kek secret resipi..sedap...

ibuintan said...

sedap... akk pun biasanya tewas ngan kek


Ayu ke mana ni?

Acik Erna said...

memang sedap kek ni ayu..
dulu ada sorang kawan yang pandai buat..

Nur-nba said...

Aduh sedapnya.. lapar terus... :)

luahfikiran said...

SALAM,
RUPANYA MENARIK, RASA SEDAP ! NAK !

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Post kat akak sini Ayu.. nyum nyum.

noraliza said...

nak sikit kak :)

Fatin Mraz said...

nak skit!

gedek! said...

lepas makan ni baru diet....

eelobor said...

lebih susah lagi nak berhenti dari merokok tau. aku merokok melebihi 20 tahun, tetapi Alhamdulillah boleh berhenti (buat seketika). dah nak masuk 4 tahun dah.....

tapi bab diet nie..... susah wooooo

Yan said...

i sukaaaa sangat banji roll ni.. esp bila dah dalam ais box..

Gen2Merah said...

nyumm nyummm... macam mana nak diet..asyik makan2 yang sedap2 je.. ehehe

Bazilah said...

Assalamualaikum! Tumpang lalu, nak bagitau ni ade pertandingan Lose Weight Challenge, boleh menang sampai rm1000 woh! Best!